Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lars Swanljungin keräilijän kierros Kuntsilla lauantaina 23.3.

Jaa

Taiteenkeräilijä Lars Swanljung esittelee lauantaina 23.3. klo 14 keräilynsä vaiheita ja kokoelman teoksia Kuntsin modernin taiteen museon toisessa kerroksessa. Kierros sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Teoksia Swanljungin kokoelmasta, kuva: Mia Lindqvist
Teoksia Swanljungin kokoelmasta, kuva: Mia Lindqvist

Teoksia Swanljungin kokoelmasta on esillä museon toisessa kerroksessa näyttelyssä ”Odysseia – matka taiteessa”. Näyttelyssä on amerikkalaista, pohjoismaista ja suomalaista taidetta.

Ensimmäisen kerroksen näyttelyssä ”Cavén, Jylhä, Karjula, Retulainen” nähdään Swanljungin kokoelmaan kuuluvien teosten lisäksi näyttelyn taitelijoiden uusimpia teoksia, joista osa on ensimmäistä kertaa julkisesti esillä.

Kuntsin modernin taiteen museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-17. Pääsymaksu on 9 € ja alennettu pääsymaksu 6 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Amanuenssi Kati Lehtinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 576 3780
kati.lehtinen@vaasa.fi

Kuvat

Teoksia Swanljungin kokoelmasta, kuva: Mia Lindqvist
Teoksia Swanljungin kokoelmasta, kuva: Mia Lindqvist
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme