Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lasten ja nuorten liikuntatunnit alkavat 8. tammikuuta

Jaa

Lasten ja nuorten liikuntatunnit käynnistyvät täydellä teholla heti vuoden alusta maanantaina 8. tammikuuta.

EasuSport, FunAcytion ja Nyt-liikunta
EasuSport, FunAcytion ja Nyt-liikunta

6-13-vuotiaille suunnatun EasySportin tarjonnassa on yli sata maksutonta liikuntatuntia, joita järjestetään liikuntahallien lisäksi koulujen liikuntatiloissa. EasySport-tuntien sisällöt suunnitellaan yhdessä lapsen kanssa osaavan ohjaajan ohjauksessa. Tärkeintä on iloinen yrittäminen sekä reilu meininki. EasySportin lajivalikoimassa on muun muassa parkour, kiipeily, skeittaus ja capoeira.

13-17-vuotiaiden FunAction-toiminnasta puolestaan pääsee nauttimaan lunastamalla 20 euron (+ 4 euron asiakaskortti) liikuntakortin, jolla voi osallistua vaikka kaikille kevätkauden FunAction-tunneille: lajikattauksessa ovat muun muassa pipolätkä, jooga, kuntonyrkkeily, bailatino, nyrkkeily ja tanssi.

18-29-vuotiaiden NYT-liikunnan tunneille pääsee maksutta ja tarjonnasta löytyy noin 50 lajia, mukana muun muassa tankotanssi, salibandy, sulkapallo, Zumba ja futsal.

EasySportiin, FunActioniin ja NYT-liikuntaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätietoja verkkosivuilta
http://easysport.fi, http://funactionnuorille.fi ja http://nytliikunta.fi

Avainsanat

Kuvat

EasuSport, FunAcytion ja Nyt-liikunta
EasuSport, FunAcytion ja Nyt-liikunta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pyhäinpäivänä Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa12.10.2018 10:00Tiedote

Pyhäinpäivänä 3.11. Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa. Vuoden viimeisissä festivaaleissa on ohjelmaa ja toimintaa etenkin nuorille ja lapsiperheille. Maunulakekrissä voit tavata muun muassa Kekri Kaisan, Mimin ja Kukun sekä Roskis Nallen. Perheen pienimmät voivat myös osallistua työpajoihin, joissa askarrellaan kekrihimmeleitä ja rakennetaan kauhea kummitussokkelo. Maunulakekriin on vapaa pääsy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme