Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lasten ja nuorten puhelimessa maratonpäivystys 20.11.

Jaa

Lasten ja nuorten puhelin juhlistaa lapsen oikeuksien päivää maratonpäivystyksellä. Puhelimessa ja chatissa vastataan 20. marraskuuta yhteydenottoihin kello 12–21.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) sekä chatissa päivystetään lapsen oikeuksien päivänä 20. marraskuuta kello 12–21. Yhteyttä voi ottaa niin isoista kuin pienistä asioista luottamuksellisesti, nimettömästi ja maksutta.

Moni lapsi ja nuori miettii, onko oma huoli riittävän iso, jotta siihen voisi käyttää päivystävän aikuisen aikaa. Lapsen tehtävä ei ole arvioida, onko hänen asiansa tarpeeksi tärkeä. Mikään lapsen tai nuoren asia ei ole liian vähäpätöinen, vaan puhelimeen ja auttaviin nettipalveluihin voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa aiheesta kuten tuoreelta Lasten ja nuorten puhelimen #puhumistävaan-videolta voi kuulla.

Lasten ja nuorten puhelin ja chatti on valtakunnallinen auttava palvelu, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset. Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon.

Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Päivystysajat ovat arkisin kello 14–20 ja viikonloppuisin kello 17–20. Nuortennetin kirjepalveluun tai chattiin saa yhteyden osoitteesta www.nuortennetti.fi/lasten-ja-nuorten-puhelin


Lisätietoja:

Auttavien puhelin- ja nettipalvelujen päällikkö Tatjana Pajamäki, p. 050 562 4299, tatjana.pajamaki(a)mll.fi
Tiedottaja Eveliina Kutila, p. 050 580 2393, eveliina.kutila(a)mll.fi

#puhumistävaan
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Toinen linja 17
00530 Helsinki

075 32451http://www.mll.fi

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi mistä tahansa mieltä painavasta asiasta ja puhelu on soittajalle maksuton. MLL:n kouluttamat, vapaaehtoiset päivystäjät käyvät yli 20 000 puhelin-, chat- tai nettikirjekeskustelua vuodessa. Palvelu saa lapsilta ja nuorilta kiitosta kiireettömyydestä ja siitä, että päivystäjät suhtautuvat kaikenlaisiin huoliin ja tunteisiin arvostaen. Tarvittaessa lapsi tai nuori autetaan ammatillisen avun piiriin. www.nuortennetti.fi/lasten-ja-nuorten-puhelin

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme