Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lasten ja nuorten uusi liikuntakausi alkaa!

Jaa

Vaasalaisille lapsille ja nuorille on kevätkaudella 2020 tarjolla liikuntakerhoja ja –leirejä sekä perheliikuntaa.

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää maksuttomia liikuntakerhoja 1.-9.-luokkalaisille iltapäivisin vaasalaisilla kouluilla. Toiminta alkaa viikolla 2, ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ilmoittautuminen ja lisätietoja: www.vaasa.fi/liikuntakerhot

Liikuntakerhot jatkuvat viikolle 18 saakka.

Perheliikuntaa ja perheluistelua myös joululomalla

Suositut, maksuttomat Hoppis-perheliikunta (urheiluhallilla) ja perheluistelu (jäähallissa) jatkuvat ilman joulutaukoa aina viikolle 13 saakka. www.vaasa.fi/perheliikunta 

Hoppis-perheliikuntavuoro järjestetään lauantaisin klo 16.30-18 Urheiluhallissa (Sepänkyläntie 14). Hallissa perheillä on mahdollisuus liikkua omatoimisesti ja käyttää vapaasti erilaisia liikuntavälineitä.

Perheluisteluvuoro pidetään sunnuntai-iltapäivisin klo 15.30–16.30 Vaasan jäähallin harjoitusjäällä.

Talvilomalla liikuntaleiri Öbergetillä

Talvilomalla (viikko 9) järjestämme 1.-6.-luokkalaisille kaksikielisen liikunta- ja lasketteluleirin Öjbergetillä. Ilmoittautuminen leirille alkaa tammikuussa Vaasan kaupungin verkkokaupassa osoitteessa https://market.vaasa.fi/.

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Katja Valkki, puh. 040 023 5607, katja.valkki@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme