Lasten kirjaseikkailu palaa Hanasaareen – luvassa tanssiteatteria, elokuvanäytös, kirjailijatapaamiset ja Mikko Mallikas

Jaa

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa vietetään lauantaina 23.4.2022 klo 11–15 koko perheen hauskaa ja monipuolista lastenkirjapäivää. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ohjelmaa on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Lasten kirjaseikkailu alkaa jo Koivusaaren metroasemalta, josta liikennöi maksuton Runobussi koko tapahtuman ajan Hanasaareen ja takaisin.

Itse ohjelma sisältää muun muassa satuhetkiä, Camilla Mickwitzin animaatioelokuvan, tanssiteatteria sekä kirjailijatapaamisia suomalaisten ja ruotsalaisten lastenkirjailijoiden ja kuvittajien kanssa. 

”Ohjelma on monipuolista ja sopii kaikenikäisille lapsille, ihan pienimmistä esiteini-ikäisiin”, kertoo Hanasaaren projektipäällikkö Henrik Huldén.

Kirjailijoista ja kuvittajista mainittakoon Eppu Nuotio, Eva Frölander-Ulf, Marika Maijala, Mulle Meckin luoja Jens Ahlbom sekä muita tunnettuja nimiä Ruotsin lastenkirja-akatemiasta. Lavalla nähdään Mikko Mallikas ja Katve (Blind spot) -nykytanssiryhmä. Ohjelmassa myös uuden tanskalaisen lastenelokuvan ”Busterin maailma” ennakkonäytös.  

”Lasten kirjaseikkailu kutsuu lukijat, kirjailijat ja taiteilijat viettämään yhdessä iloisen päivän kirjojen, taiteen ja teatterin äärellä. Koska ohjelma on kaksikielinen, sitä on helppo seurata riippumatta siitä, onko äidinkieli suomi vai ruotsi”, sanoo Henrik Huldén. 

Lastenkirjapäivä on ilmainen ja se toteutetaan yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) ja Brita Maria Renlunds minne -säätiön kanssa.

Lue lisää: https://www.hanaholmen.fi/event/lasten-kirjaseikkailu-2/

Lisätiedot: Hanasaaren projektipäällikkö Henrik Huldén, henrik.hulden(at)hanaholmen.fi, tel.: +358 (0)400 265 656

Haluatko oppia lisää Hanasaaren toiminnasta? Lue tuore vaikuttavuusraportti tästä: https://www.hanaholmen.fi/wp-content/uploads/2022/04/Hanaholmen_Effektrapport_2021_FINSKA_digi_060422.pdf

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme