Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Lasten kulttuurikeskus Auroran iloinen Vappunen!-festivaali ilahduttaa jälleen vappuaattona Espoon Järvenperässä.

Jaa
Lasten kulttuurikeskus Auroran vuotuista Vappunen!-festivaalia juhlitaan Espoon Järvenperässä jälleen vappuaattona su 30.4. klo 14-17. Riemukkaana tapahtumapäivänä luvassa on niin menevää lastenmusiikkia, lumoavaa saippuakuplasadetta kuin runsaasti eri ikäisille lapsille soveltuvaa taidetekemistäkin.
Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit. Kuva: Antti Kokkola.
Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit. Kuva: Antti Kokkola.

Lasten kulttuurikeskus Auroran vuotuista Vappunen!-festivaalia juhlitaan Espoon Järvenperässä jälleen vappuaattona su 30.4. klo 14-17. Lapsiperheiden vauhdikas vappufestivaali on täynnä monipuolista taidetekemistä. Festivaaliyleisöä viihdyttävät niin mukaansatempaavat esitykset kuin riemastuttavat taidetyöpajatkin.   

Vappujuhlan vauhdikkaalla esityksellään avaa lastenmusiikkiyhtye Merkkarit & Kai Kuutamo. Merkkarien ja sirkustaiteilija Kai Kuutamon esityksessä yhdistyvät vauhdikas ja omintakeinen lasten rock-musiikki, taitavat sirkustemput sekä hauskat ja osallistavat laululeikit.  

Festivaalin pääesiintyjänä nähdään iloisesta ja energisestä esiintymisestään tunnettu lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit. Yhtyeen vauhdikas konsertti tempaisee yleisön mukaansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille. Eri musiikkityylejä yhdisteleviä lauluja kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. 

Mukaansatempaavien musiikkiesitysten lomassa vappujuhlijoita ihastuttavat RuffleArmyn sateenkaaren väreissä kimmeltävät jättisaippuakuplat. Ryhmä on taikonut saippuakuplia ja levittänyt glitterinsäihkettä ympäri Suomen jo kymmenen vuoden ajan.   

Koko tapahtuman ajan jatkuvissa non-stop-työpajoissa festivaalivieraat pääsevät muun muassa sukeltamaan luoville taideapajille, rakentamaan iloista haaveiden ja hyvän mielen satamaa sekä pulahtamaan vedenalaiseen yhteisötaideteokseen. Työpajojen toteutuksesta vastaavat TaidePiiLo ry, Espoon kuvataidekoulu ja taideohjaaja Jenni Vilander 

Vappunen! -festivaalin eväät myy ihastuttava leikkipuistokahvila Play Café 

LIPUT: 

Liput 12 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi. Alle 2 -vuotiaat maksutta. 

Liput: https://bit.ly/vappunen_LKA23 

--- 
Osoite: Lasten kulttuurikeskus Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo. 

Tapahtumaan kannattaa saapua julkisilla, kävellen tai pyöräillen. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Maksuttomat pysäköintialueet sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kulttuurikeskuksesta, osoitteessa Träskändanristi 4 ja Auroranmäki 1 (Järvenperän koulu). 

Invapysäköinti on mahdollista merkityillä paikoilla Auroran pääportin läheisyydessä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Reea-Maija Ruohonen
kulttuurituottaja
+358 40 6368639
ext-reea-maija.ruohonen@espoo.fi

Kuvat

Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit. Kuva: Antti Kokkola.
Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit. Kuva: Antti Kokkola.
Lataa
Lastenmusiikkiyhtye Merkkarit & Kai Kuutamo. Kuva: Tomi Palsa.
Lastenmusiikkiyhtye Merkkarit & Kai Kuutamo. Kuva: Tomi Palsa.
Lataa
Saippuakuplaryhmä Ruffle Army.
Saippuakuplaryhmä Ruffle Army.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu viisi palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta, kulttuurin yhteyspalvelut sekä tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri | www.lastenkulttuurikeskusaurora.fi

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme