Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Lasten taidefestivaali Kutituksesta nähdään keväinen versio eri puolilla Espoota 17.3.-4.5.2019

Jaa

Lasten taidefestivaalia Kutitusta vietetään Espoossa joka syksy lokakuun ensimmäisellä viikolla. Kutitusta on järjestetty Espoon kulttuurikeskuksen tiloissa Tapiolassa vuodesta 2010, edeltäjänä oli Ystävyyden talo -tapahtuma vuosina 1990-2009.

Kutitus on Espoon kulttuurikeskuksenTapiola SinfonietanTapiolan kirjaston ja Espoon musiikkiopiston yhteinen festivaali. Viime vuonna tapahtuma keräsi yli 12 500 kävijää.

Tulevana syksynä (2.-6.10.2019) festivaalin teemana on värit, josta pieniä maistiaisia saadaan jo kevään Kutitus-tapahtumissa.

Lokakuisen Kutitus-festivaalin suositusta lastendiskosta nähdään tänä vuonna keväinen versio eri puolilla Espoota, ja mukana kiertävät Kutituksen omat maskottikissat Viksu ja Viiksi. Kutitus-diskossa pääset mukaan yhteiseen leikkiin ja tanssiin ja pukeutumisessa vain mielikuvitus on rajana. Mukana oheistoimintaa ja askartelua koko perheelle. Suositellaan kaikenikäisille. Tapahtumiin on vapaa pääsy! 

Kevät-Kutitus tapahtumat:

Espoon kulttuurikeskus 17.3. klo 11-15

Lasten kulttuurikeskus Aurora 30.3. kl 15-17

Kannusali/Nekka 6.4. klo 11-13

Ruskatalo 13.4. klo 13-15

Karatalo 14.4. klo 13-15

Saunalahden koulu 28.4. klo 13-15

Sellosali 4.5. klo 15-17

Tarkemmat sisällöt ja aikataulut löydät kunkin talon omilta sivuilta.

 

Espoon kulttuurikeskus Sunnuntaina 17.3.

KUTITUS-DISKO JA NAAMIAISETKlo 11-15, Louhisali

Naamiaisdiskon levyt pyörittää Dj Mikke, mukana menossa tanssijat, jotka johdattavat pikkutanssijat tanssin myötä eri puolelle maapalloa ja Ruffle Armyn ekoglittertatuoinnit. Piipahda tai viivy pidempään! Vapaa pääsy!

VUOKKO HOVATTA JA LASTENORKESTERI SISIDISKO

SISIDISKO: Vuokko Hovatta - laulu Kalle Chydenius - laulu ja basso Lasse Sakara - kitara & kosketinsoittimet Anssi Sopanen - rummut ja lyömäsoittimet

KONSERTTI: Kevät-Kutitus, Tapiolasali 17.3. klo 12:00 Konsertin kesto n. 45 min.

LIPUT JA LISÄTIEDOT: Palvelumaksuineen alkaen 10€ Perhelippu (4lippua) 30€ + toimitusmaksu (alk.1€) Lippupisteestä

Osta liput täältä

Sisidisko on yhtä kuin Sisi ja Carlos (Vuokko Hovatta ja Kalle Chydenius), jotka yhtyeineen tuovat tuulahduksen maailman liukkailta diskolattioilta. Glitteriin puetut lastenlaulut ja aidot 70-luvun diskohitit pyörittävät lanteita iästä riippumatta. Ihastuttava Sisi (Vuokko Hovatta) valottaa orkesterin syntyä seuraavasti: ”Tämä uusi lastenkonsertti kasattiin basisti Kalle Chydeniuksen alias Carlosin kanssa sellaisista biiseistä, joita itse haluaisimme kuunnella. Otimme mukaan vain musiikkia, johon jommallakummalla meistä on henkilökohtainen suhde ja yhdessä bändin kanssa kuorrutettiin kaikki diskoglitterillä.

Olen itse asiassa levyttänyt kaksi keikoilla kuultavaa biisiä. ’Piparkakkutalossa’ on jo vuosikymmenien takaa 1980-luvulta, kun levytin Tapiolan kuoron porukan kanssa ’Lapset siinä hyörii’ -levyn. ’Sikojen rakkaus’ on Ilpo Tiihosen runo ja suloinen rakkausvalssi, jonka lauloin Paula Vesalan säveltämänä ensimmäiselle Ipanapa -levylle vuonna 2007, kun lastenmusiikkia alettiin tehdä kunnianhimoisesti uudesta näkökulmasta. Tarkoituksena oli silloin tehdä musiikkia, johon aikuinen kuulijakaan ei heti kyllästyisi.

Oleellinen osa kokonaisuutta on tietenkin visuaalisuus. Konsertissa pukeudun kierrätyshengessä pukuun, joka minulla oli aikanaan Linnan juhlissa. Vain parasta lapsille”, kuvailee Vuokko Hovatta.

AULATILAT

Vapaa pääsy, klo 11-15

Askartele Discopallo! Tai muuta kivaa. Nauti Espoon musiikkiopiston Pop up -esityksistä. Halaa ja rutista Ihania kissamaskottejamme Viksua ja Viikseä. Piipahda kirjastoon! Kaikenlaista kivaa puuhaa koko perheelle. Sydämellisesti tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marianne Marttila
Kulttuurituottaja
Espoon kulttuurikeskus
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
+358 43 825 6722

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme