Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lasten taidekerhoihin voi ilmoittautua verkossa 1.9. saakka

Jaa

Kuntsin modernin taiteen museossa syksyllä alkaviin lasten taidekerhoihin voi ilmoittautua verkossa elokuun aikana. Uusi lukuvuosi alkaa syyskuun alussa ja jatkuu toukokuuhun 2021.

Taidekerhoihin voi ilmoittautua 1.9.2020 mennessä osoitteessa https://market.vaasa.fi/.

Taidekerhoja on kaksi, joista MINI-taiteilijat on suunnattu 4-6-vuotiaille ja XS-taiteilijat 7-12-vuotiaille. Molemmissa kerhoissa tutustutaan Kuntsin modernin taiteen museon näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla.

Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa lauantaisin klo 15–16. XS-taiteilijat tapaavat lauantaisin klo 12–13.30. Lukuvuoden 2020–2021 aikana järjestetään 9 tapaamista: 5.9, 3.10, 7.11, 5.12, 9.1, 6.2, 6.3, 3.4 ja 8.5.

Molemmat kerhot pidetään Kuntsin Studiossa, joka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn. Taidekerhon lukuvuosimaksu on 70 € / osallistuja.

Lukuvuoden ohjelma ilmoitetaan osoitteessa: vaasankaupunginmuseot.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vs. yleisötyön päällikkö Liisa Palomäki,
Vaasan kaupungin museot
liisa.palomaki@vaasa.fi
p. 040 357 9714

Vs. museopedagogi Zara Hinders
Vaasan kaupungin museot
zara.hinders@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme