Espoon kaupunki - Esbo stad

Lastentarhanopettajien palkankorotuspyynnöt

Jaa

Lastentarhanopettajia on saamamme tiedon mukaan kehotettu tuomaan palkankorotuspyyntöjä esimiehilleen perjantaina 27.4.2018.

Lastentarhanopettajia on saamamme tiedon mukaan kehotettu tuomaan palkankorotuspyyntöjä esimiehilleen perjantaina 27.4.2018. Varhaiskasvatusyksiköiden esimiehet ottavat palkankorotuspyynnöt vastaan.

Espoossa on käynnistetty jo vuoden 2017 lopulla lastentarhanopettajien tehtäväkuvauksen tarkistus tehtävien muutosten vuoksi.

1.2.2018 voimaan tullut Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus sisältää paikallisesti neuvoteltavan järjestelyerän, jonka kohdentaminen neuvotellaan Espoossa  työnantajan ja pääsopijajärjestöjen edustajien kanssa syksyn 2018 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

varhaiskasvatuksen johtaja Virpi Mattila, puh. 050 347 5845
henkilöstöpäällikkö Marjo Sotala-Solovjew, puh. 050 395 2165

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme