Lastun Suklaapuoti tarjoaa laadukkaita käsintehtyjä suklaita
Lastun Suklaapuoti perustettiin intohimosta suklaaseen ja sen valmistamiseen. Suklaan ystäville haluttiin tarjota laadukkaita, käsintehtyjä suklaakonvehteja ja suklaalevyjä, jotka ovat yksilöitävissä tilaajan niin halutessa. Tuotteita voi ostaa Lastun Suklaapuodin verkkokaupasta tai Lahdessa sijaitsevasta ravintola Lastusta.

Lastun Suklaapuodin suklaat ovat aitoa käsityötä, sillä ne maalataan käsin erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Innoitusta niiden luomiseen haetaan vaihtuvista vuodenajoista ja luonnosta. Erilaiset sesongit otetaan myös huomioon suklaavalikoimaa suunniteltaessa.
Hyödynnettyjen makuyhdistelmien kirjo on luova, vivahteikas ja ennakkoluuloton, mutta aina harmoniseksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi sulautuva. Huolellisesta suunnittelutyöstä vastaa ravintola Lastun kondiittori Mia Uusitalo, joka on saanut oppinsa suklaamestari Anna Kekiltä ja kondiittoriopettaja Outi Niemiseltä. Mia tunnetaan myös suositusta Kakkuviikarin vispailuja! -blogistaan.
Suklaat valmistetaan sopimaan moniin elämäntilanteisiin: juhliin, kahvitteluhetkiin, ystävän ilahduttamiseen tai vaikkapa itsensä hemmottelemiseen. Valikoimiin sisältyykin paljon erilaisia suklaakonvehteja, minkä lisäksi suklaat voidaan mukauttaa juuri sellaisiksi, kuin tilaaja haluaa.
Konvehdit myydään joko yksittäin tai erikokoisiin rasioihin pakattuina. Valikoimissa on konvehtien lisäksi myös suklaalevyjä ja kausituotteita.
Valmistamisessa huomioidaan vastuullisuus ja kestävä kehitys
Valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita ja herkullisimman lopputuloksen mahdollistavia raaka-aineita. Suklaat, kuten muutkin raaka-aineet, ovat vastuullisesti tuotettuja ja täyttävät 100 %:sti kestävän kehityksen periaatteet.
Yhteistyötä pyritään tekemään mahdollisimman paljon paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa. Lastun Suklaapuodin yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa Kahiwan Paahtimo ja Ainoa Winery.
Suklaapuoti toimii Lahden Sibeliustalossa
Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo on tarjonnut paitsi tilat Lastun Suklaapuodille, myös inspiraatiota ja ideoita suklaiden suunnittelutyöhön. Suklaa sopii lisäksi arvokkaana raaka-aineena hienosti yhteen Sibeliustalon kaltaisen upean tapahtumatalon kanssa.
Suklaita saa verkkokaupasta ja ravintola Lastusta
Lastun Suklaapuodin suklaakonvehdit ja -levyt ovat saatavilla Lastun Suklaapuodin omasta verkkokaupasta, minkä lisäksi ne ovat noudettavissa ravintola Lastusta.
Verkkokauppa: verkkokauppa.ravintolalastu.fi
Lastun Suklaapuoti / Ravintola Lastu
Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
Puh. 040 668 3909
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Johanna Mustonen, Ravintolatoimenjohtaja
KOKO Lahti | Food&Events Tapahtumaravintolat
Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
Puh. +358 (0) 50 576 8241 | johanna.mustonen@restel.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Helsingin Kamppiin avataan kesällä uusi ravintolakokonaisuus20.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Kamppi Helsinki -kauppakeskukseen avataan kesäkuussa kolmen ravintolan kokonaisuus, joka muodostuu Taco Bell, Ísey Skyr Bar ja Rax Pizzabuffet -konsepteista. Ravintolat tarjoavat laajan valikoiman maistuvia tuotteita jokaiseen hetkeen ja makuun aamusta iltaan. Uudet ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen E-tasolla Narikkatorin puolella.
Taco Bell laajenee kohti pohjoista – uusi ravintola aukeaa Ouluun7.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Taco Bell -pikaruokaravintolaketju tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen, kun ketju avaa ravintolan uudistettuun kauppakortteli Pekuriin Oulussa. Kyseessä on ketjun yhdestoista ravintola Suomessa ja samalla yksi maailman pohjoisimmista Taco Bell -ravintoloista.
Rax avaa kesäkuussa ravintolan Oulun keskustaan7.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Ravintola avataan kauppakortteli Pekurin ensimmäiseen kerrokseen osoitteeseen Kirkkokatu 16. Rotuaarilla sijaitsevassa uudessa Raxissa tulee olemaan noin 80 asiakaspaikkaa sekä ulkoterassi kävelykadulle päin. Sisäänkäynti tapahtuu kauppakorttelin idän puolelta Kirkkokadulta.
Tekoäly suunnittelee Burger Kingin työvuorolistat15.3.2021 14:59:00 EET | Tiedote
Kun tietokone suunnittelee työvuorolistat, vapautuu esimiehiltä aikaa johtamiseen ja asiakaspinnassa toimimiseen.
Ravintolatoimija Restel sulkee mahdollisimman nopeasti kaikki Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin juomaravintolat25.2.2021 12:41:13 EET | Uutinen
Ravintolatoimija Restel on päättänyt sulkea kaikki HUS-sairaanhoitopiirin juomaravintolansa 26.2.2021 alkaen pääkaupunkiseudun pahenevan koronatilanteen myötä.
Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut tuottaa Restel elokuusta 2021 alkaen18.12.2020 10:00:00 EET | Tiedote
Suomen kansallisooppera- ja baletti kilpailutti ravintolapalvelunsa. Voittajaksi valikoitui Restel.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme