Retriever Suomi Oy

Laura Patrikainen ottaa vastuulleen Retrieverin Suomen myynnin

Jaa

KTM Laura Patrikainen on ottanut vastuulleen mediaseuranta ja -analyysitoimisto Retriever Suomi Oy:n myynnin helmikuun alusta lähtien. Hänet on samalla nimitetty yrityksen johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi suoraan toimitusjohtaja Mika Romanille. Ennen siirtymistään Retrieverille Patrikainen on tehnyt pitkän uran Nasdaqilla vaativissa B2B myynnin tehtävissä.

Laura Patrikainen
Laura Patrikainen

- Retriever on voimakkaassa kasvuvaiheessa. On erittäin jännittävää päästä mukaan osaksi tätä menestystarinaa juuri nyt, Patrikainen toteaa. Retriever on alansa johtava yritys Pohjoismaissa ja on ottanut jo nyt merkittävän markkinaosuuden myös Suomessa, hän jatkaa.

Retrieverin asiakasmäärä kasvoi lähes 70:llä uudella asiakkaalla vuoden 2018 aikana. Käytännössä kaikki asiakkaat siirtyivät Retrieverin palveluiden käyttäjiksi kilpailijoilta. Vuoden 2018 lopussa Retriever palveli yli 220:ntä yritystä, järjestöä tai julkishallinnon organisaatiota.

- Olen todella innoissani siitä, että saimme myyntitiimimme vetäjäksi Lauran kaltaisen huippu-ammattilaisen. Kasvutavoitteemme tuleville vuosille ovat erittäin kunnianhimoiset, mutta täysin realistiset. Uskon, että meillä on täydet mahdollisuudet nousta oman sektorimme suurimmaksi toimijaksi Suomessa 3-4 vuoden sisällä, arvioi Retriever Suomen toimitusjohtaja Mika Roman.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Laura Patrikainen
Laura Patrikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Retriever Suomi Oy
Retriever Suomi Oy
Kalevankatu 20
00100 Helsinki

+358 207705730https://www.retriever.fi/

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Retriever Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme