Laurea

Laurealle merkittävä lahjoitus turvallisuusalan koulutuksen edistämiseen

Jaa

Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry on tehnyt merkittävän lahjoituksen Laurea-ammattikorkeakoululle käytettäväksi yksityisen turvallisuusalan koulutuksen edistämiseen. Lahjoitus on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Suomen Vartioliikkeitten Liitto luovutti lahjoituksen Laurean edustajille Finnish Security Awards 2017 -tilaisuudessa, joka järjestettiin tiistaina 21.11. Helsingissä. Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry on vartioimis- ja turvallisuusalan toimialajärjestö, jonka jäseninä ovat turvallisuusalan yritykset.

”Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi Suomen Vartioliikkeitten Liitto halusi tehdä lahjoituksen ja liiton hallitus teki päätöksen, että kohteeksi valitaan Laurean yksityisen turvallisuusalan koulutus. Näemme, että Laureassa on tehty hyvää työtä erityisesti yksityisen turvallisuusalan koulutuksen kehittämiseksi, ja sitä työtä haluamme tukea.”, kertoo Suomen Vartioliikkeitten Liiton puheenjohtaja Jarmo Mikkonen lahjoituksen myöntämisperusteista.

Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski pitää nyt tehtyä lahjoitus merkittävänä tunnustuksena:

”Tämä lahjoitus on tunnustus nimenomaan ammatilliselle korkeakoulutukselle, joka pyrkii palvelemaan työ- ja elinkeinoelämän tarpeita”, hän kommentoi.

”Haluan lämpimästi kiittää sekä lahjoituksen tekijää että Laurean turvallisuusalan koulutuksen kehittäjiä”, rehtori, toimitusjohtaja Koski jatkaa.

Keväällä 2017 voimaan astunut rahankeräyslain muutos mahdollistaa ammattikorkeakouluille varojen keruun lakisääteisistä tehtävistä huolehtimiseen. Ammattikorkeakouluille tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion vastinrahaan, jota maksetaan ammattikorkeakouluille suhteessa näiden 1.8.2017 - 28.9.2018 välillä keräämään yksityiseen pääomaan.

Laurea käyttää korkeakoulun kehittämiseen osoitetut lahjoitukset opiskelijoidensa hyvinvointia ja osaamista edistävien palvelujen kehittämiseen. Yli 10 000 euron lahjoitukset voivat lahjoittajat kohdentaa suoraan haluamalleen koulutusalalle.

Lisätietoja:

Teemu Ylikoski
Markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu
Puh. 040 555 3564,
teemu.ylikoski@laurea.fi

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea on uutta osaamista tuottava Suomen palkituin ammattikorkeakoulu, jonka toiminnassa opiskelijat ovat keskiössä ja työelämäläheisyys keskeisessä asemassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa -infotilaisuuksia Uudellamaalla: Hyvinkää 20.11.10.11.2017 09:18Tiedote

Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke järjestää yhteistyössä Elintarviketurvallisuusviraston kanssa infotilaisuuksia, joihin olet tervetullut kysymään ja keskustelemaan elintarviketuotannon tilamyynnin aloittamisesta tai laajentamisesta, ja siihen liittyvästä valvonnasta ja sääntelystä asiantuntijoiden kanssa. Iltapäivässä on mukana myös yritysrahoituksen asiantuntijoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme