Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Lauttasaaren Särkiniementiellä poistetaan puita

Jaa

Särkiniementie 11-27 väliselle osuudelle asennettiin uusi valaisinlinja. Valaisinlinja asennettiin talojen viereisen kevyen liikenteen käytävän varteen. Kaapelikaivannot jouduttiin tekemään niin läheltä puiden juuristoa, että joidenkin puiden juuret vaurioituivat. Vaurioituneet puut joudutaan poistamaan.

Samassa yhteydessä poistetaan myös muita kohteen huonokuntoisiksi todettuja puita.

Kaupunki on toistuvasti saanut alueen taloyhtiöiltä pyyntöjä puiden poistamiseksi. Kaikkiaan poistettavia puita on noin 30.

Työn tekee Staran ympäristönhoito-osasto. Työt alkavat viikolla 3.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Engblom
Puistovastaava
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38525
pekka.engblom@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme