Viestintätoimisto Manifesto Oy

LEDVANCEn syksyn uutuustuotesarja SUN@HOME – tältä hyvä valo tuntuu

Jaa

LEDVANCEn WiFi-teknologiaa hyödyntävä SMART+ WiFi -älyvalaistusvalikoima laajenee syksyllä täysin uudenlaisilla SUN@HOME-lampuilla ja -valaisimilla. SUN@HOME-tuotteet luovat ainutlaatuista luonnollisen päivänvalon kaltaista valoa, joka edistää hyvinvointia ja suorituskykyä. Nyt valaistuksen voi myös tuntea.

Työskentely sisätiloissa vähäisessä tai huonossa valaistuksessa voi aiheuttaa väsymystä ja joskus jopa voimattomuutta. SUN@HOME-lampuista ja -valaisimista löytyvät ainutlaatuiset SunLike-LEDit, jotka tuottavat valoa koko näkyvän valon alueen spektrillä. Tämä ominaisuus parantaa muun muassa silmien hyvinvointia.

Erittäin lähelle auringonvalon ominaisuuksia pääsevän värintoiston ansiosta (CRI > 95), käyttäjä näkee värit mahdollisimman luonnollisina. Toisin kuin perinteisissä LED-lampuissa, SUN@HOME-tuotteiden LEDien valkoisessa valossa on hyvin vähän sinistä valoa, minkä ansiosta valaistus tukee luonnollista vuorokausirytmiä ja on silmille miellyttävämpi.

SUN@HOME-tuotteet tukevat hyvinvointia ja ovat älykkäitä. Lamppujen ja valaisimien ohjaus käy kätevästi maksuttomalla LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella ja äänikomennot toimivat linkittämällä sovellus yhteensopivaan älykaiutinjärjestelmään (Amazon Alexa tai Google Assistant). Sovelluksen ansiosta SUN@HOME-tuotteilla toteutettu valaistus on helppo mukauttaa erilaisiin työntilanteisiin ja rutiineihin päivän aikana. Näin valaistus tukee myös ihmisen luonnollista vuorokausirytmiä.

Valon värilämpötilaa voidaan säätää laajalla spektrillä 2 200–5 000 K. Näin voit aloittaa päivän auringonnousua jäljittelevässä valaistuksessa ja työskennellä viileän valkoisessa valossa parantaen keskittymistä. Päivän päätteeksi valaistusta voidaan himmentää ja muuttaa lämpimämmäksi, mikä valmistaa kehon rentouttavaan yöuneen.

SUN@HOME-sarjan lamput ja valaisimet ovat saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

SMART+ WiFi ja SUN@HOME-älyvalaistustuotteita sekä Vintage Edition 1906 -sarjan valaisimia on esillä Viestintätoimisto Manifeston Showroomissa sekä digitaalisesti Manifesto Digital Showroomissa. Pyydä tunnukset Manifesto Digital Showroomiin nettisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen showroom@manifesto.fi.

Lisätiedot:

Jenni Laakso
Marketing Manager, LEDVANCE Oy
puh. 09 7422 3307
jenni.laakso@ledvance.com 

Tuotekuvat ja -lainat sekä Showroom:

Iiris Maijo
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 040 034 5877
iiris.maijo@manifesto.fi 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

https://www.manifesto.fi

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. Yhtiöllä on oma toimisto yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia laajalle käyttöalueelle, älykkäitä valaistustuotteita koteihin ja rakennuksiin, yhden kattavimmista LED-lamppuvalikoimista alalla sekä perinteisiä valonlähteitä. Lisätietoa yrityksestä ja tuotteista www.ledvance.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Virta Financial Timesin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukossa 4. kerran peräkkäin – Tech Tourin arvioimana yksi seuraavista teknologiajäteistä6.3.2023 15:41:49 EET | Tiedote

Suomalainen sähköautojen latauspalveluyritys Virta (Liikennevirta) ylsi Financial Timesin FT 1000 -listalla Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon neljättä kertaa peräkkäin. Vuosittainen, nyt seitsemättä kertaa ilmestyvä raportti julkaistiin 1. maaliskuuta. Tutkimusyhtiö Statistan kanssa laaditussa rankingissa listataan eurooppalaiset yritykset, jotka saavuttivat liikevaihdon korkeimman vuotuisen kasvuvauhdin vuosien 2018 ja 2021 välillä. Virta oli Euroopan nopeimmin kasvava yritys, joka tarjoaa alustoja sähköautojen lataamiseen. Huomionarvoista on, että Virta kuuluu niihin harvinaisiin 65 yritykseen, jotka ovat päässeet FT 1000 -listalle neljä kertaa peräkkäin. Vuosina 2015–2022 Virran CAGR on ollut 90 %. Virran kasvu jatkui viime vuonna vahvana ja yhtiö saavutti alustavien tilintarkastamattomien tilinpäätöstietojen mukaan 112 %:n vuotuisen liikevaihdon kasvun. FT 1000:n lisäksi Virta pääsi 22. helmikuuta julkaistulle Tech Tour Growth50-listalle. Kahdeksannessa vuosittaisessa

Talvikeli heikentää jätepisteiden turvallisuutta – 8 vinkkiä turvallisempaan jätepisteeseen8.2.2023 08:59:27 EET | Tiedote

Liukkaat pinnat, kinostuva lumi ja pimeys ovat kolmikko, joka tekee jäteautonkuljettajien työympäristöstä talvisin tavallista riskialttiimman. Työtapaturmia ja onnettomuuksia pystytään taklaamaan pitämällä jätepisteet ja reitit hyvässä kunnossa. Jäteautonkuljettajalle turvallinen jätepiste on turvallinen myös asukkaalle ja jätepisteen käyttäjälle itselleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme