Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Itämeren alueen media-asiantuntijat kokoontuvat Hanasaareen – mitä sananvapaus tarkoittaa Baltiassa?

Jaa

Hanasaaren kansainvälisenä sananvapauspäivänä Speaking Is Silver käsitellään tänä vuonna mediatilannetta eri puolilla Itämerta otsikolla Media Freedom In The Baltic Region.

Mukana tilaisuudessa on tutkijoita ja organisaatioita Suomesta ja Ruotsista sekä toimittajia ja mediapäälliköitä Pohjolasta, Baltiasta ja Venäjältä. Paikalla olevista toimittajista voidaan mainita esimerkiksi Stefan Eklund, Sanita Jemberga, Minna Knus-Galán, Anders Mård, Darja Saar ja Gregory Shvedov.

Lisäksi mukana on Civil Rights Defenders -organisaation Euraasian päällikkö Joanna Kurosz Tukholmasta. Ohjelman kielenä on englanti.

Aika: 28.-29.5.2018

Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lisätietoa ohjelmasta: Ks. liite.

Yhteyshenkilö:

Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Tervetuloa!

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Håkan Forsgård
Puh: 040 767 7373
hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme