Business Tampere

LEHDISTÖKUTSU: Kansainvälinen mikrokomponentti- ja kuluttajaelektroniikkajätti julkistaa uuden Tampereen toimistonsa 17.9.

Jaa

Lämpimästi tervetuloa tiedotustilaisuuteemme kuulemaan, kun kansainvälinen mikrokomponentti- ja kuluttajaelektroniikkayritys julkistaa uuden Suomen tuotekehitysyksikkönsä avaamisen Tampereelle. Uusi toimisto aloittaa 20 työntekijän voimin, mutta yhtiö arvioi viisinkertaistavansa toimiston henkilöstömäärän seuraavan kolmen vuoden aikana.

Tampereen kaupunki ja Tampereen kaupungin elinkeinoyhtiö Business Tampere järjestävät lehdistötilaisuuden maanantaina 17.9.2018 klo 15:3016:00 Raatihuoneella, osoitteessa Keskustori 10, Tampere.

Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan, kun kansainvälinen mikrokomponentti- ja kuluttajaelektroniikkayritys julkistaa uuden Suomen tuotekehitysyksikkönsä avaamisen Tampereella, Hervannassa. Uusi toimisto aloittaa 20 työntekijän voimin, mutta yhtiö arvioi viisinkertaistavansa toimiston henkilöstömäärän seuraavan kolmen vuoden aikana (2018–21).

Minkälaista tutkimus- ja kehitystyötä Tampereen yksikössä tullaan tekemään? Miltä yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat näyttävät? Millainen merkitys yrityksen sijoittumisella Tampereelle on alueellisesti, entä kansallisesti?

Tilaisuudessa vastaamassa kysymyksiin sekä antamassa haastatteluja ovat Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen ja asiakkuusvastaava Oliver Hussey, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja Teppo Rantanen, sekä yrityksen edustaja. Tilaisuuden kielinä suomi ja englanti.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Oliver Hussey
Asiakkuusvastaava, Business Tampere
oliver.hussey(at)businesstampere.com
p. 040 679 4142

Leena Mäki-Suominen
Viestintä- ja markkinointiasiantuntija, Business Tampere
leena.maki-suominen(at)businesstampere.com
p. 050 486 3826

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Tehdään Tampereen kaupunkiseudusta kansainvälisesti tunnustettu turvallisuusosaamisen keskittymä8.10.2018 12:21Tiedote

Tampereella on laadukasta turvallisuusalan osaamista ja nimekkäitä alan toimijoita. Tavoitteena on vahvistaa jo toimivan turvallisuusklusterin toimintaa sekä tehdä kaupunkiseudusta kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu turvallisuusosaamisen keskittymä, joka toimii ja verkostoituu aktiivisesti. Tarkoituksena on saattaa turvallisuusalan yrityksiä yhteen, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä sanoittaa ydinviestit seudun vahvuuksista turvallisuuden saralla. Tule mukaan hankkeen avaustapahtumaan Kampusareenalle tiistaina 30.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme