Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: nuoret tulevat asiantuntijat esittävät ideoita ja ratkaisuehdotuksia ajankohtaisiin ympäristöongelmiin

Jaa

Tervetuloa Hanasaareen keskiviikkona kuuntelemaan, kun tulevaisuuden nuoret asiantuntijat esittävät uusia ideoita ja ratkaisuja ajankohtaisiin ympäristöongelmiin. Miten Pohjola ja Viro voisivat tehdä yhteistyötä Itämeren ympäristöasioiden suhteen?

Esittelyt ovat Det Nya Norden -verkostossa syntyneen yhteistyön lopputulos. Kyseessä on koulutusohjelma, joka on tarkoitettu nuorille, tuleville asiantuntijoille julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta Pohjolasta. Koska Viro viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlaansa, vuoden ohjelma on suunnattu myös virolaisille nuorille.

Teemana ovat ympäristöasiat, joissa keskitytään Itämereen, teknologiaan ja pohjoisiin napamaihin. Osallistujia oli yhteensä 18 siten, että jokaisesta maasta oli mukana kolme osallistujaa. Heidät jaettiin työryhmiin, jotka syventyivät sen jälkeen kukin omaan teemaansa.

Esittelyt pidetään englanniksi, ja tapahtuman avauspuheenvuoron pitää entinen kansanedustaja Christina Gestrin. Gestrin on vastikään kirjoittanut Pohjoismaiden neuvostolle raportin Itämeren alueen ympäristöyhteistyöstä.

Tehtävänantajina ja yhteistyökumppaneina toimivat John Nurmisen Säätiö, Greenpeace ja Wärtsilä.

Aika: 30.5.2018, klo: 14.00–16.00

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo

Ohjelma:

14.00 – Keynote speaker: Environmental Co-operation in the Baltic Sea Region, Christina Gestrin

14.40Green to Scale-project, Janne Peljo, The Finnish Innovation Fund Sitra

15.00 – Presentations in front of an expert audience

Lisätietoa viestintäjohtaja Håkan Forsgårdilta, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Håkan Forsgård
Puh: 040 767 7373
hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme