Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Ruotsin arvostetuimpiin taiteilijoihin kuuluvan Lars Lerin kertoo Hanasaaressa taiteestaan

Jaa

Lerin saapuu Hanasaaren kulttuurikeskukseen 23. toukokuuta.

Lars Lerin. Valokuvaaja: Trond Isaksen
Lars Lerin. Valokuvaaja: Trond Isaksen

Lehdistötapaamisessa Lerin kertoo akvarelleistaan, työskentelystään, inspiraation lähteistään ja taiteilijapolustaan. Lars Lerinin näyttely on avoinna Hanasaaren galleriassa 24.5.-25.8.2019.

”Suomalaisyleisö pääsee Hanasaaressa tutustumaan yhteen kiinnostavimmista ruotsalaisista kuvataiteilijoista. Lars Lerin on akvarellimaalauksen mestari. Hän on niin taitava, että voi puhua taikuudesta”, kertoo Liljevalchsin taidehallin johtaja Mårten Castenfors.  

Aika: 23.5.2019, klo 13.00-14.00

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Hanasaaren projektipäällikkö Jaana Tamminen avaa tilaisuuden, minkä jälkeen Lars Lerin kertoo taiteestaan Hanasaaren ohjelmajohtaja Maria Romantschukin haastattelussa. Toimittajilla on myös mahdollisuus One-on-One -haastatteluihin Lerinin kanssa.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 23.5. klo 10.00 Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdille, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Tarjoamme kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Ohessa Lars Lerinin CV englanniksi

Lue lisää Lars Lerinistä täältä: http://sandgrund.org/lars-lerin/

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lars Lerin. Valokuvaaja: Trond Isaksen
Lars Lerin. Valokuvaaja: Trond Isaksen
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme