Business Tampere

LEHDISTÖKUTSU: TAMPERE AVIATION FORUM III

Jaa

TAMPERE AVIATION FORUM III Tampere, Tampere-talo, keskiviikko 16.5. klo 8.30–17.00

Tampere Aviation Forum 16.5.2018
Tampere Aviation Forum 16.5.2018

Kuinka käy alueellisille lentoasemille? Mitä mahdollisuuksia alueellisella lentoliikenteellä on? Tätä pohdintaa siivittää kolmatta kertaa järjestettävä Tampere Aviation Forum III. Pääset tapahtumassa aitiopaikalle kuulemaan alueellisen lentoliikenteen kehityksestä kotimaisten ja eurooppalaisten asiantuntijoiden johdolla. Pääteemana ovat alueellisen lentoliikenteen ja lentoasemien haasteet ja mahdollisuudet kovan kilpailun markkinoilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Alueellinen lentoliikenne herättää tällä hetkellä paljon kysymyksiä:

  • Millainen on alueellisten lentokenttien välinen kilpailutilanne?
  • Miten ilmailualan yritykset voivat toimia tehokkaasti tässä verkostossa?
  • Mitä haasteita alueelliset lentoasemat kohtaavat?
  • Entä miten näitä haasteita on ratkottu, esimerkiksi Tampereella?

Tervetuloa etsimään vastauksia näihin kysymyksiin!

Tampere Aviation Forum III on tarkoitettu kaikille lentoliikenteen tilanteesta kiinnostuneille ja alan ammattilaisille. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja alueellisen lentoliikenteen ja lentoasemien haasteista ja mahdollisuuksista.

Keskustelun pitävät lennossa eurooppalaisten lentoyhtiöiden, lentoasemien ja ilmailualan asiantuntijat. Lavalle astuvat mm.:

Michele Granatstein, Oxera
Annabelle Lepiéce, CMS Belgium
Wolfgang Reuss, airBaltic
Jonathan Ford, Anna.Aero

Törmäytämme ajatuksia myös paneelikeskustelun muodossa. Paneelissa ovat mukana mm. Lillen, Bremenin ja Katalonian lentoasemat.

Lentoterveiset Tampereelta – #kotikenttäetu laajenee

Entä miten Tampereen lentoliikenteen kehitystyö etenee?

Käymme tilaisuudessa läpi myös Suomen ilmailualan tilannetta ja kerromme, kuinka Tampereen #kotikenttäetu laajenee ja etenee tällä hetkellä. Olemme erittäin ylpeitä Tampereen lentoaseman viime aikaisesta kehityksestä – tarjolla on varmasti innostavaa ja mielenkiintoista kuultavaa verkostoitumisen ja yhteistyön hedelmistä!

Kiinnostuitko?
Aviation Forumin ohjelma päivittyy osoitteessa: airrport.fi/tampereaviationforum/

Toivomme ilmoittautumista ennakkoon, jos osallistut ruokailuun: https://www.lyyti.fi/reg/Tampere_Aviation_Forum_III_0954

Lehdistö voi muuten saapua paikalle ilman ilmoittautumista.
Haastattelu- ja kuvapyynnöt: marja.aalto@businesstampere.com

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteistyöterveisin,

Marja Aalto
Johtaja, lentoliikenteen kehittäminen
Business Tampere
puh. 040 631 9211, marja.aalto@businesstampere.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tampere Aviation Forum 16.5.2018
Tampere Aviation Forum 16.5.2018
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Oppia startup-yrittäjille – Nordic Startup School auttaa välttämään nuoren yrityksen sudenkuopat5.2.2019 15:13:09Tiedote

Tampereen kaltaisessa yliopisto- ja teknologiakaupungissa on nousussa vahva startup-kulttuuri, jossa nuoret yritykset luovat työpaikkoja ja ravistelevat perinteisiä markkinoita uutta luovilla palveluilla ja teknologioilla. Startup-ala termeineen ja verkostoineen on kuitenkin jotakin, jota ei koulun liiketoiminnan tunnilla opita. Kuluvan vuoden keväällä alkava kymmenenviikkoinen Nordic Startup School -valmennusohjelma tarjoaa vankat eväät kansainvälistyvälle yrittäjälle.

Irlantilaisyritys Zoosh investoi Tampereelle – piristysruiske startup- ja IT-aloille28.1.2019 10:12:48Tiedote

Tampereella on vahva maine teknologiaosaamisessa – myös Suomen rajojen ulkopuolella. Helmikuun 14. päivä tuo alalle isoja uutisia, kun Irlannissa pääkonttoriaan pitävä digitaalisiin palveluihin sekä pääomasijoittamiseen erikoistunut yritys Zoosh Group julkistaa suunnitelmansa investoida vahvasti tamperelaisiin startup-yrityksiin sekä perustaa Tampereelle oma tuotekehitysyksikkö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme