WSOY

Lehdistötiedote: WSOY ja Förlaget keräsivät yhteensä 32 000 euroa Oxfamille yhdessä Akateemisen kirjakaupan kanssa

Jaa

Marraskuussa 2017 WSOY ja Förlaget liittyivät Moomin Charactersin hyväntekeväisyyskampanjaan julkaisemalla erikoispainoksen Tove Janssonin klassikkonovellista Kertomus näkymättömästä lapsesta.

Kampanjan tavoitteena oli kerätä vähintään 20 000 euroa brittiläisen hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamin työhön epätasa-arvoa ja äärimmäistä köyhyyttä vastaan ympäri maailmaa. Koska valtaosa köyhyydestä koskee maailman naisia, kampanja keskittyi tukemaan nimenomaan naisten ja tyttöjen asemaa.

Maaliskuuhun 2018 mennessä WSOY ja Förlaget ovat keränneet kirjamyynnin kautta yhteensä 32 000 euroa eli noin 60 prosenttia yli tavoitteen. Moomin Charactersin keräämä lahjoitussumma on yhteensä 300 000 euroa. Loppuosa lahjoituksesta tulee Englannista, jossa kirjan julkaisi kampanjan käynnistänyt Sort of Books.

–  On todella hienoa, että hyväntekeväisyyskampanjaan tehty kirja on myynyt näin hyvin. Olemme ylpeitä voidessamme lahjoittaa rahat Oxfamille, jonka organisaatio tarvitsee tukea näinä aikoina, Moomin Charactersin hallituksen puheenjohtaja ja luova johtaja Sophia Jansson kommentoi. – Suurkiitos kaikille, jotka ovat ostaneet kirjaa, sekä kumppaneillemme WSOY:lle, Förlagetille ja Akateemiselle kirjakaupalle ja muille kirjan jälleenmyyjille.

Moomin Charactersin hyväntekeväisyyskampanja jatkuu ja Tove Janssonin Kertomus näkymättömästä lapsesta ja kuusi on edelleen myynnissä kirjakaupoissa.

Lisätietoja:

WSOY, kustantaja Paula Halkola
paula.halkola@wsoy.fi,  +358 50 341 4210

Förlaget, toimitusjohtaja Fredrik Rahka
fredrik.rahka@forlaget.com,  +358 40 838 8246

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme