Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Leikkipuisto Loru avataan keskustakirjasto Oodin yhteyteen

Jaa

Tänään 22.5.2018 harjakaisiaan viettävän keskustakirjasto Oodin yhteyteen rakentuu joulukuussa myös Leikkipuisto Loru.

104-vuotias ohjattu leikkipuistotoiminta ja kaupungin 66 leikkipuiston verkosto ovat tärkeä osa helsinkiläisyyttä. Lastenkulttuurin näkyvyys keskustassa lisääntyy merkittävästi keskustakirjasto Oodin yhteydessä aloittavan leikkipuisto Lorun myötä.

Keskusta-alueen (Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö) johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi toivottaa lapsiperheet tervetulleiksi Loruun joulukuun 5. päivästä alkaen.

- Leikkipuisto Loru on keskustassa asuvien sekä keskustassa asioivien lapsiperheiden kohtaamispaikka. Sen tehtävänä on auttaa uusia lapsiperheitä löytämään leikkipuistot omissa kaupunginosissaan ja niiden kautta kaupungin lapsiperheille tarjoamaa vapaa-ajan toimintamahdollisuuksien rikasta kirjoa, näin luomme jälleen toimivampaa Helsinkiä, sanoo Tiina Mesiniemi.

Leikkipuisto Loru kertoo myös kaupungissa vieraileville avoimesta, eri ikäryhmiä kohtaamisiin ja arkiaktiivisuuteen kannustavasta avoimesta Helsingistä. Koko kaupunki on oppimisen ympäristö, jossa kaikki sen toimijat rakentavat sivistystä sekä vaikuttavat lasten kansalaisoikeuksien toteutumiseen.

Leikkipuisto Lorussa sadut ja lorut innoittavat kaikenikäisiä ohjattuun leikkiin ja tarinoiden maailmaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna
puh. 09 310 41259, 050 568 0661
hanna.linna@hel.fi

johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi
puh. 09 310 74094, 050 435 4417
tiina.mesiniemi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa pääkaupungin marraskuussa – mukana yli 100 tapahtumaa16.10.2018 13:00Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Helsinki Education Week järjestetään 5.–9.11. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 100 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme