Vaasan Oy

Leipäinnovaatiosta energiaa lapsen ja koululaisen arkeen

Jaa

Välipalojen rooli päivän ruokarytmissä on tärkeä. Parhaimmillaan fiksusti koottu välipala tuo sopivan määrän terveellistä lisäenergiaa aterioiden väliin ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena. Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan välipaloja syödään päivittäin kuitenkin vain alle puolessa lapsiperheistä (46 %). Vaasanin uutuus, Snäkki-välipalaleipä, tarjoaa helpon vaihtoehdon välipalahetkiin.

Snäkki-leivät sisältävät vihannesten lisäksi enemmän terveellistä kuitua ja vähemmän suolaa kuin useammat leivät
Snäkki-leivät sisältävät vihannesten lisäksi enemmän terveellistä kuitua ja vähemmän suolaa kuin useammat leivät

”Haluamme kannustaa lapsia ja nuoria terveellisen ja helpon välipalahetken viettoon. Innoituksen saimme S-ryhmän ruokakaupoilta, jotka ovat toivoneet meiltä uusia lapsille suunnattuja tuotteita. Nyt hyllyihin saapuvat yhteistyössä kehitetyt, täysjyväkaurasta ja kasviksista leivotut, täytettäväksi tarkoitetut Snäkki-välipalaleivät”, kaupallinen johtaja Minna Cousins Vaasanilta kertoo.

Snäkki-leivät sisältävät vihannesten lisäksi enemmän terveellistä kuitua ja vähemmän suolaa kuin useammat leivät. Snäkki on helposti täytettävä, ja se on suunniteltu mainiosti pieneen ja vähän isompaankin käteen sopivaksi.

Laadukas ravinto on välttämätöntä polttoainetta lapsen fyysiselle kasvulle ja kehittyville aivoille. Säännöllinen ruokarytmi pitää yllä myös psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Välipalan merkitys tärkeänä tankkauksena koulu- tai päiväkotilounaan ja illallisen välissä korostuu etenkin perheissä, joissa arkea rytmittävät harrastukset.

Vaikka itsetehty voileipä ja hedelmä ovat vuosikymmenestä toiseen säilyttäneet asemansa Suomen suosituimpana välipalana, vain alle puolessa lapsiperheistä syödään välipaloja päivittäin*.

”Lasten syömiset ja ruuan terveellisyys mietityttävät suurta osaa vanhemmista. Meille kauppana on tärkeää päästä helpottamaan arjen ruokapalapeliä uusilla, terveellisemmillä tuotteilla. Uskon, että Snäkki on odotettu, maistuva vastaus monen perheen eväs- ja välipalapohdintoihin”, valikoimapäällikkö Katarina Vikman S-ryhmän vähittäiskaupasta iloitsee.

Lisätietoja:

Minna Cousins, kaupallinen johtaja, Vaasan Oy, puh. 040 553 4949 tai minna.cousins@vaasan.com

* Lähde: IROResearch Online Omnibus N=1 000, lapsiperheet N=272, maaliskuu 2017

Tuotetiedot:

Vaasan Snäkki Kaura-Porkkana 240 g (6 kpl)

Tuotenumero 211815

EAN-koodi 6408180734786

ME 2 pss/EANkoodi

6408180734793

Parasta ennen 1 + 4 pv

Vaasan Snäkki Kaura-Bataatti-Pinaatti 240 g (6 kpl)

Tuotenumero 211816

EAN-koodi 6408180734816

ME 2 pss/EANkoodi

6408180734823

Parasta ennen 1 + 4 pv

Kuvat

Snäkki-leivät sisältävät vihannesten lisäksi enemmän terveellistä kuitua ja vähemmän suolaa kuin useammat leivät
Snäkki-leivät sisältävät vihannesten lisäksi enemmän terveellistä kuitua ja vähemmän suolaa kuin useammat leivät
Lataa
Vaasan Snäkki Kaura-Bataatti-Pinaatti 240 g (6 kpl)
Vaasan Snäkki Kaura-Bataatti-Pinaatti 240 g (6 kpl)
Lataa
Vaasan Snäkki Kaura-Porkkana 240 g (6 kpl)
Vaasan Snäkki Kaura-Porkkana 240 g (6 kpl)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Oy
Salmisaarenaukio 1
00180 Helsinki

020 446111http://www.vaasan.fi/

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä viidessä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 180 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Oy

Vaasan Oy:n elokuussa käynnistämät yt-neuvottelut ovat päättyneet12.10.2018 09:30:00 EEST | Tiedote

Julkaisuvapaa 12.10.2018 klo 9.30 Vaasan Oy:n 27.8.2018 käynnistämät yhteistoimintaneuvottelut päättyivät 8.10.2018. Neuvotteluiden lopputuloksena päädyttiin kahvileivän irtotuotteiden valmistuksen lopettamiseen Kuusankosken ja Kiimingin leipomoissa. Neuvottelut johtivat 13 vakinaisen työsuhteen päättymiseen, minkä lisäksi 6 työsuhdetta päättyy muilla järjestelyillä. Neuvotteluiden alkaessa vaikutusten arvioitiin johtavan enintään 19 henkilön irtisanomiseen. Neuvotteluiden piirissä oli yhteensä 104 henkilöä. Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena olivat tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Kahvileivän irtotuotteiden valmistus Kuusankoskella ja Kiimingissä loppuu 31.1.2019 mennessä. ”Kauppojen paistopisteissä tapahtuva leipomotuotteiden paisto on viime vuosina kehittynyt isoin harppauksin, minkä vuoksi nyt lopetettava irtotuotteiden toimintamallimme on menettänyt kilpailukykynsä. Keskitymme nyt entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme eli pakatun tuoreen leivän valmistukseen. Toiminnan

Helsinkiläinen Anna Häkämies on Vuoden Kotileipuri18.9.2018 13:00:00 EEST | Tiedote

Helsinkiläinen Anna Häkämies pokkasi ensimmäistä kertaa jaetun Vuoden Kotileipuri -tittelin. Hänen leipomansa Hito hapan ruisleipä erottui viiden finalistileivän joukosta omintakeisella maullaan ja rapealla kuorellaan. Elintarvikealalla tuotekehityspäällikkönä toimiva Häkämies on urbaani leipuri, joka on itse laittanut alulle käyttämänsä juuren ja paistaa ruisleipänsä tavallisessa sähköuunissa.

Vuoden Kotileipuri -kilpailu innostaa ruisleivän pariin19.6.2018 15:21:50 EEST | Tiedote

Kesäkuussa alkanut valtakunnallinen Vuoden Kotileipuri -kilpailu on saanut useita kymmeniä osanottajia Suomen kansallisruoan ruisleivän taitajilta. Kilpailulla kunnioitetaan paitsi sukupolvia yhdistäviä suomalaisia leivontaperinteitä myös muistutetaan kotona leipomisen tärkeydestä ja kannustetaan useampia haastavana pidetyn rukiin pariin. Vaasan teettämän kyselytutkimuksen* mukaan jopa joka toisessa suomalaiskodissa leivotaan leipää tai sämpylöitä. Vaikka ruis tiedostetaankin leivistä terveellisimmäksi, tarttuu ruisjauhopussiin vielä pieni, mutta sitäkin omistautuneempi leipurijoukko. Vuoden Kotileipuri -kisan odotetaankin houkuttelevan uusia kokeilijoita kansallisleipäämme leipomaan.