MessukeskusMessukeskus

Lemmikeille avataan pitkän tauon jälkeen oma messutapahtuma 

Jaa
Lemmikkimessut Helsinki järjestetään Messukeskuksessa la-su 15.–16.4.2023 samaan aikaan Lapsimessujen kanssa. Lemmikkien lisäksi tapahtuma esittelee palveluja ja tarvikkeita lemmikkien omistajille sekä tarjoaa tietoa lemmikin hankintaa suunnitteleville.

”Lemmikkimessuja on kysytty paljon ja olemme iloisia, että voimme tarjota tälle kasvavalle harrastajajoukolle erittäin monipuolisen tapahtuman samaan aikaan Lapsimessujen kanssa”, sanoo Marcus Bergström Helsingin Messukeskuksesta.  

Viikonlopun aikana tapahtumassa esittäytyvät monenlaiset karvaiset ja karvattomat lemmikit. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä, lintuja, matelijoita ja muita pieneläimiä. Tapahtumassa on ohjelmaa, tietoa ja nähtävää sekä alan harrastajille, että lemmikin hankintaa suunnitteleville.Eläinesittelyjen, näyttelyiden, erilaisten kilpailujen ja esitysten lisäksi tarjolla on eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja sekä tarvikkeita. 

"Esitysareenan ja tietoiskulavan ohjelmat julkaistaan maaliskuun aikana. Luvassa on laaja näyttely- ja tietoiskuohjelma.Lisäksi tapahtumaan rakentuu mm. hulppea keppihevosrata. Kaikki halukkaat voivat osallistua oman kepparinsa kanssa kisoihin, joissa jaetaan myös palkintoja”, kertoo tapahtuman tuottaja Pasi Mannila.  

Akvaario, kissa, koira, matelija, neitokakadu, hamsteri, lintu vai kala? 

Lemmikkilinnut Kaijuli ry toteuttaa osastollaan neitokakadunäyttelyn. Helsingin Akvaarioseuran osastolla messuvieras pääsee näkemään upeita värikkäitä akvaariokaloja omassa elementissään. Viranomaisten apuna monissa tärkeissä tehtävissä toimii koiria, joita esitellään areenalla sekä osasto-ohjelmissa. 

Kissojen suosio kilpailee jo suosituimman lemmikin asemasta ja on monen lapsiperheen hankintalistalla. Kissaa pidetään helppohoitoisempana kuin koiraa, mutta myös kissa vaatii lajikohtaista hoitoa. Tapahtumassa pääsee seuraamaan Cat Fanciers of Finlandin järjestämää 150 kissan CFA-näyttelyä ja tutustumaan eri kissarotuihin. 

Kissan, koiran tai jonkun muun lemmikin hankintaa suunnittelevien on hyvä tietää kunkin lajin lajikohtaiset tarpeet ja erikoisuudet etukäteen. Lemmikkimessuilla on mahdollista saada tietoa lemmikkien hoidostasuoraan lajiyhdistyksiltä.  

Mukana ovat Suomen Kesyrottayhdistys, Suomen Marsuyhdistys, Suomen Kaniyhdistys, Suomen Chinchillayhdistys, Suomen Hamsteriyhdistys, Suomen Gerbiiliyhdistys, Pieneläinharrastajat ry, Suomen Estekanit ja Cat Fanciers of Finland. Lintuja esittelevät Kaijuli ry ja Help parrot ry. Pupujen halaus onnistuu Suomen Lemmikkikanit ry:n osastolla. Helsingin Akvaarioseura HAS ry sisustaa upeat akvaariokokonaisuudet ihailtavaksi, mukana on myös SEA LIFE. Matelijoita pääsee ihastelemaan mm. Suomen herpetologisen yhdistyksen ammattilaisten opastamana.  

Lemmikkimessut järjestetään omassa hallissaan Lapsimessujen yhteydessä la-su 15.-16.4.2023. Perjantai 14.4.2023 on allergiavapaa päivä. Lapsi- tai Lemmikkimessuille ei voi tuoda omia lemmikkejä. Ainoastaan opas- ja avustajakoirat sekä näihin tehtäviin harjoittelevat, opastunnuksin merkityt koirat voivat vierailla messuvieraiden mukana Messukeskuksessa.  

Toimittajien akkreditoituminen ennakkoon osoitteessa tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros). 

Lisätiedot:https://lemmikki.messukeskus.com, Facebook: @LemmikkimessutHelsinki 

Messukeskus, viestinnän asiantuntija,Anu-Eveliina Mattila, p. 050 5556183,  
anu-eveliina.mattila@messukeskus.com. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme