MessukeskusMessukeskus

Lemmikkimessujen ohjelmassa laaja näyttelyohjelma

Jaa
Lemmikkimessut järjestetään vuosien tauon jälkeen 15.-16.4.2023 samaan aikaan Lapsimessujen kanssa. Lemmikkimessuilla on laaja kattaus kissa- ja koirarotuja, näyttelyitä, agilitynäytöksiä, aasit, alpakat sekä monia harvinaisempia lintuja, hämähäkkejä, matelijoita ja kesyrottia.

Lemmikkieläinten lajiyhdistykset ovat laajasti mukana Lemmikkimessuilla, mikä luo ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin lemmikkeihin sekä saada tietoa niiden hoidosta. Tapahtumassa järjestetään Cat Fanciers Finlandin kissanäyttely sekä Show Tasticin järjestämänä koirien näyttelytreenejä ja Match Show.  

”Olemme erittäin iloisia uuden tapahtuman avauksesta. Lemmikkimessut tuovat Lapsimessujen kävijöille runsaasti sisältöä ja iloa”, sanoo Marcus Bergström Messukeskusta.  

”Ohjelmasisällössä on paljon näyttelyjä ja kilpailuja sekä tietoiskuja lemmikkien hoitoon liittyen. Näiden lisäksi paljon viihdyttäviä ohjelmia, kuten Satujen alpakat, ”aasien agility” sekä pupunpaijauspiste ja perinteinen poniratsastus”, kertoo tapahtuman tuottaja Pasi Mannila.   

Tapahtumassa järjestetään myös estekanikisat ja mm. neitokakadunäyttely, minkä lisäksi kävijä voi tutustua erilaisiin lintuihin ja matelijoihin sekä kaloihin, kaneihin ja kesyrottiin. Erilaiset agilityesitykset ja marsujen juhlanäyttely ovat monen messukävijän kohokohtia.  

Pienimmät messukävijät voivat kokeilla kepparirataa tai osallistua lelukissanäyttelyyn. Jopa merihevosten on huhuttu tulevan kepparikisojen starttiviivalle. Koirien hajutyöpaja saattaa kiinnostaa koirien kasvatuksesta kiinnostuneita kävijöitä, kuten myös koronakoirat Kössi ja Masa. 

Kissan, koiran tai jonkun muun lemmikin hankintaa suunnittelevien on hyvä tietää kunkin lajin lajikohtaiset tarpeet ja erikoisuudet etukäteen. Lemmikkimessuilla on mahdollista saada tietoa lemmikkien hoidosta suoraan lajiyhdistyksiltä.  

Mukana ovat mm. Suomen Kesyrottayhdistys, Suomen Marsuyhdistys, Suomen Kaniyhdistys, Suomen Chinchillayhdistys, Suomen Hamsteriyhdistys, Suomen Gerbiiliyhdistys, Pieneläinharrastajat ry, Suomen Estekanit ja Cat Fanciers of Finland. Lintuja esittelevät Kaijuli ry ja Help parrot ry. Pupujen halaus onnistuu Suomen Lemmikkikanit ry:n osastolla. Helsingin Akvaarioseura HAS ry sisustaa upeat akvaariokokonaisuudet ihailtavaksi, mukana on myös SEA LIFE. Matelijoita pääsee ihastelemaan mm. Suomen herpetologisen yhdistyksen ammattilaisten opastamana.  

Lemmikkimessut järjestetään omassa hallissaan Lapsimessujen yhteydessä la-su 15.-16.4.2023. Perjantai 14.4.2023 on allergiavapaa päivä. Lapsi- tai Lemmikkimessuille ei voi tuoda omia lemmikkejä. Ainoastaan opas- ja avustajakoirat sekä näihin tehtäviin harjoittelevat, opastunnuksin merkityt koirat voivat vierailla messuvieraiden mukana Messukeskuksessa.  

Toimittajien akkreditoituminen ennakkoon osoitteessa tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros). 

Lisätiedot: https://lemmikki.messukeskus.com, Facebook: @LemmikkimessutHelsinki 

Messukeskus, Anu-Eveliina Mattila, p. 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren Yhdessä/Together-teemanäyttely tuo näkyviin erilaisia yhdessä olemisen tapoja ja arkea kohottavia yksityiskohtia30.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin tapahtuman Yhdessä/Together-teemaa monista näkökulmista – ihmisten yhdessäolon tapojen, mutta myös esineiden. Studio Plentyn suunnittelemassa näyttelyssä keskustelevat monumentaalisuus ja arjen pienet detaljit. Näyttely sisältää päivittäin muuttuvan osion, jossa arkea kohottavat, usein huomaamattomiksi jäävät esineet nousevat keskiöön ja vaihtavat omistajaa. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu29.5.2023 13:09:45 EEST | Tiedote

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti. Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio. ”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haas

Prätkällä töihin -päivän 9.6. teemana moottoripyöräilyn aloittaminen – päivän keulakuvana liikenneopettaja Kai Niukkanen29.5.2023 12:25:43 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä perjantaina 9.6.2023 kannustaa kaikki Suomen moottoripyöräilijät pyörän selkään ja näkymään liikenteessä – ja innostamaan kaikkia moottoripyöräilystä kiinnostuneita ajamaan ajokortin. Päivän kummina toimii tänä vuonna liikenneopettaja ja autokouluyrittäjä Kai Niukkanen Autokoulu Startista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme