Attendo

Lempäälään on rakenteilla uusi Attendo-palvelukoti mielenterveyskuntoutujille

Jaa

Lempäälän Viskurintiellä on aloitettu uuden mielenterveyskuntoutujille suunnitellun palvelukodin rakennustyöt. Palvelukotiin tulee 16 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa sekä 9 tukiasuntoa.

Lempäälän Viskurintiellä on aloitettu uuden mielenterveyskuntoutujille suunnitellun palvelukodin rakennustyöt kesäkuun alussa. Moderni kiinteistö valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä. Palvelukotiin tulee 16 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa sekä 9 tukiasuntoa.

Palvelukoti on päihteetön ja henkilökunta on asukkaiden saatavilla ympärivuorokautisesti. Attendon mielenterveyskuntoutujien palveluissa jokaiselle kuntoutujalle räätälöidään yksilöllinen kuntoutussuunnitelma.

- Tavoitteena on luoda arjen taitoja tukeva sekä elämäntaitoja edistävä turvallinen ympäristö, joka tukee kuntoutujan toipumista, sanoo aluejohtaja Satu Louejoki.  

Attendo lisää Viskurintielle rakennettavan palvelukodin kautta mielenterveyskuntoutujien palveluja Lempäälässä. Attendolla on ennestään paikkakunnalla Pilvilinnan palvelukoti, jonka toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan. Uuteen palvelukotiin asukkaat tulevat Lempäälästä ja Tampereen ympäryskunnista, sillä Attendolla on puitesopimus Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n kanssa, joka on Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven omistama julkisia hankintapalveluja omistajilleen tuottava osakeyhtiö.

Viskurintien palvelukodin urakoi Mediset Hoivarakentajat Oy ja rakennuttajana toimii Qtio. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Satu Louejoki
aluejohtaja, mielenterveyskuntoutujien palvelut, Attendo
p. 044 4944 491
satu.louejoki@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme