Lenovo Suomi

Lenovon uusimmissa laitteissa hybridityöelämää tehostavia ominaisuuksia

Jaa

 

  • Työn ja pelaamisen välillä liikkuminen on vaivatonta Lenovo Legion Y32p-30 -pelinäytön avulla. Näytössä on 4K-näkymä ja salamannopeat vastenopeudet.
  • Lenovon uusimman sukupolven ThinkVision-näytöt tarjoavat lisää valinnanvaraa hybridityöntekijöille.
  • Pieni mutta tehokas ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise mukautuu joustaviin työskentelytapoihin ja käyttötarkoituksiin.

Lenovo julkisti valikoiman pöytätietokoneita ja näyttöjä, jotka on suunniteltu hybridityöskentelevän yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu Lenovo Legion Y32p-30 -pelinäyttö, seuraavan sukupolven yrityskäyttöön suunnitellut näytöt ThinkVision T32p-30T34w-30T24i-30T32h-30 ja S25e-30 sekä Lenovon ensimmäinen Google Chrome Enterprise -työpöytätietokone, ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise.

Helmikuussa 2022 Gallupin1 data osoitti, että lähes 42 prosenttia amerikkalaisista työskenteli osittain etänä ja 39 prosenttia kokonaan kotona. Kun otetaan huomioon, että 72 prosenttia maailman organisaatioista ilmoitti äskettäisessä Bufferin2 tutkimuksessa, että he aikovat pysyvästi sallia jonkin verran etätyötä, on selvää, että etätyötä ei enää pidetä poikkeuksena. Kun ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa ruudun ääressä, tarvitaan korkeatasoisia tuotteita. Lenovon uusimmassa portfoliossa korostuvat käyttäjän hyvinvointi ja tehokkuus.

Upottavia pelikokemuksia– Lenovo Legion Y32p-30 -pelinäyttö 

Lenovo Legion Y32p-30 on tehokas 31,5 tuuman UHD-näyttö, joka sopii pelaamiseen ja etätyöskentelyyn. Pelinäytössä on 144 Hz:n virkistystaajuus ja 0,2 ms:n vasteaika3, joten se renderöi jokaisen kuvan lähes välittömästi.

Pelaajat, graafiset suunnittelijat ja sisällöntuottajat voivat nauttia henkeäsalpaavasta 4K-näkymästä ja rikkaista väreistä, jotka lähtevät lähes reunattomasta paneelista. Näytössä on Eyesafe® Certified 2.0 -sinisen valon suojaus, ja automaattinen ympäristön kirkkauden tunnistin säätää näytön optimaalista katselua varten. Näyttö voidaan asettaa lähettämään älykästä RGB-valaistusta etukehyksen alapuolelta, jolloin värit sykkivät dynaamisesti näytön toiminnan tahdissa reaaliajassa.

Käyttäjän on helppo yhdistää, ladata4 ja siirtää tietoja kannettavien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja pelikonsolien välillä useiden porttien, kuten hdmi-liitännän ja USB-C®-telakointiratkaisun avulla. Käyttäjä voi siirtyä laitteesta toiseen helposti painamalla KVM-kytkintä, ja Picture in Picture (PIP) ja Picture by Picture (PBP) -toiminnot sijoittavat erillisten laitteiden sisällöt vierekkäin.

Pc:n kokonaiskokemusta voi muokata vielä yksilöllisemmäksi valinnaisilla, ladattavilla Lenovo-ohjelmistotarjouksilla. Lenovo Arterynavulla käyttäjät voivat mukauttaa näyttöasetuksia parasta mahdollista käyttökokemusta varten. Lenovo Legion Arena kokoaa kaikki käyttäjän pelit eri alustoilla keskuskirjastoon nopeaa ja helppoa käynnistystä varten.

Seuraavan sukupolven visuaaliset ratkaisut – uudet ThinkVision-näytöt T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 ja T32h-30

Lenovo on täydentänyt kattavaa näyttövaihtoehtojen valikoimaansa. Yhtiö esitteli ThinkVision S- ja T-sarjoihin kuuluvat seuraavan sukupolven ThinkVision T32p-30-, T34w-30-, S25e-30-, T24i-30- ja T32h-30 -näytöt. Uudet näytöt on suunniteltu tukemaan tietotyöntekijöitä eri toimialoilla, ja niiden ominaisuudet maksimoivat käyttömukavuuden ja lisäävät tehokkuutta.

Uusi ThinkVision T32p-30 on 31,5-tuumainen 4K UHD-resoluution näyttö, jossa on In-Plane Switching (IPS) -tekniikka. Se mahdollistaa katselun mistä tahansa kulmasta. Näytössä on terävä kuvanlaatu, jota tukee 99 %:n sRGB-väriavaruus, korkea kontrastisuhde ja 350 nitsin kirkkaus. Kolmen sivun reunuksettoman muotoilun ansiosta leveä ja litteä näyttö helpottaa vaihtamista useiden asiakirjojen välillä ja mahdollistaa saumattoman katselukokemuksen moninäyttöisessä kokoonpanossa. ThinkVision T34w-30on 34-tuumainen kaareva WQHD-näyttö, jossa on 21:9-kuvasuhde ja 1500R-käyristymä, mikä tarjoaa käyttäjälle panoraamakokemuksen tasaisella polttovälillä koko näytön alueella.

Tehokkuuden lisäämiseksi molemmissa näytöissä on yksi USB Type-C® -kaapeliratkaisu, joka toimii pikalaturina ja vapauttaa samalla loput portit, kuten hdmi:n, dp:n ja ethernetin, muita lisävarusteita ja liitäntöjä varten. Lisäksi näytön yläosassa olevassa erillisessä USB Type-A-portissa on tammikuussa 2022 julkistettu ThinkVision VoIP Modular Stack, joka mahdollistaa kaapelittoman web-kameran tai soundbar-yhteyden5. Työpöydän siisteyden parantamiseksi molemmissa näytöissä on puhelin- tai tablettiteline, ontto akseli kaapeleiden siistiä hallintaa varten ja VESA-kiinnitysyhteensopivuus pikalukitustoiminnolla.

Pienten ja keskisuurten yritysten (SMB) käyttäjille suunnatussa ThinkVision S25e-30 -näytössä yhdistyvät suorituskyky, käyttömukavuus ja arvo suuremmassa6 24,5 tuuman fhd-näytössä, jonka tarkkuus on 1920x1080. Siinä on 99 %:n sRGB-väriavaruus ja 75 Hz:n virkistystaajuus, kolmen sivun lähes reunaton muotoilu ja useita liitäntävaihtoehtoja, kuten vga-, hdmi 1.4- ja 3,5 mm:n äänilähtöportti.

Uudet ThinkVision T24i-30 ja T32h-30 täydentävät kattavaa uusien näyttöjen valikoimaa. Seuraavan sukupolven ThinkVision T24i-30 on useita liitettäviä laitteita ja lisävarusteita palveleva 23,8-tuumainen fhd-näyttö, jossa on ips-tekniikka laajakuvanäkymää varten ja kattavat liitäntävaihtoehdot, kuten vga-, hdmi- ja dp-liitännät sekä neliporttinen usb-keskitin. ThinkVision T32h-30 sopii erinomaisesti päivittäiseen työhön: 31,5 tuuman qhd-näytössä on USB-C®-telakointiratkaisu sekä RJ45-ethernet-portti parempaa verkkoturvallisuutta varten. 

Käyttäjäkeskeinen muotoilu Lenovo Legion- ja ThinkVision-näytöissä

Näyttöihin hiljattain tehdyt päivitykset silmien terveyden ja ergonomian kannalta aina vastuullisiin pakkauksiin korostavat Lenovon ihmis- ja ympäristölähtöistä suunnittelua. Näytöissä on käytetty 85 prosenttia kulutuksen jälkeistä kierrätyssisältöä (pcc) sisältävää abs-materiaalia niin kehyksessä, takakannessa, jalustassa kuin pohjakannessa, ja ne toimitetaan ympäristöä säästävissä pakkauksissa7. Näyttöihin on sisäänrakennettu luonnollinen matalan sinisen valon teknologia, joka auttaa ehkäisemään silmien väsymistä vähentämällä haitallista sinistä valoa.

Uuden sukupolven näytöissä on asiakaspalautteen perusteella lisätty joystick-navigointipainike, joka on sijoitettu monitorin takaosan alaosaan. Sen avulla käyttäjät voivat helposti määrittää näytön asetukset yhdestä lähteestä. Jokaisessa näytössä on myös jalustat, joita on helppo kallistaa eteen- ja taaksepäin. Uusissa ThinkVision T-sarjan näytöissä ja Lenovo Legion Y32p-30:ssä on ergonomiset jalustat, jotka myös kääntyvät ja nousevat8 ylös ja alas, jolloin käyttäjät voivat säätää näytön joustavasti mukavimpaan työskentelyasentoon.

Jos teknistä apua tarvitaan, yritykset voivat hankkia ThinkVision-näytöille Lenovo Premier Support9 -tuen. Se on laitteisto- ja ohjelmistotukiratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan Lenovon yritysasiakkaiden tarpeisiin etänä.

Tuottavuutta pilvessä – ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise 

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise laajentaa Lenovon ThinkCentre "Tiny" -työpöytäkoneiden valikoimaa ja tarjoaa ChromeOS-tietokoneita kompaktissa mutta monipuolisessa 1 litran rungossa. Pieni ja monipuolinen laite on helposti asennettavissa näytön taakse, seinälle tai siirreltävälle alustalle.

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise on suunniteltu raskaisiin työtehtäviin. Siinä on jopa 12. sukupolven Intel® Core™ i5 -suorittimet, turvallinen ChromeOS-käyttöjärjestelmä, virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (VDI) integrointi ja jopa neljän näytön moninäyttötuki. Lisäksi siinä on nopean käynnistyksen toiminto sekä sujuva Wi-Fi™ 6E10 -yhteys.11

Chromebox Enterprise mahdollistaa pilven helpon käyttöönoton sekä saumattoman hallinnan työpaikoilla. Nollakosketuksen käyttöönotto voidaan toteuttaa nopeasti myös etänä, joten laite vastaa useiden toimialojen tarpeisiin. Organisaatiot, jotka eivät tarvitse yrityskohtaisia ominaisuuksia tai laiteorkestrointia, hyötyvät ThinkCentre M60q Chromeboxista, joka on identtinen Chromebox Enterprisen kanssa lukuun ottamatta Google Chromebook Enterprise Upgrade -hallintaa.

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise yhdistää Lenovo ThinkShieldin ja Googlen suunnitteleman Titan C -turvasirun. Siinä on sisäänrakennettu, paranneltu tietoturva ja lisäominaisuuksia, kuten turvallinen selaus, tietojen salaus ja käynnistyksen verifiointi. Rutiininomaiset ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset tapahtuvat automaattisesti taustalla häiritsemättä käyttäjiä. Organisaatiot voivat vähentää käyttökatkoksia ongelmien ilmetessä Lenovo Premier Support9 -lisätuen avulla. Tukipalvelu ei ainoastaan korjaa rikkoutuneita laitteita, vaan voi myös tarjota korvaavia laitteita seuraavan arkipäivän aikana12.

Kaikki tänään julkistetut tuotteet voidaan ostaa osana Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS) -ratkaisua. Sen avulla työntekijät saavat tarvitsemansa tuen uusimpaan teknologiaan, ohjelmistoihin ja palveluihin yhden sopimuksen puitteissa. TruScale DaaS tarjoaa organisaatioille joustavuutta skaalata it-valmiuksiaan kehittyvien liiketoimintavaatimusten mukaisesti riippumatta siitä, missä työntekijät töitään tekevät. 

"Ymmärrämme valinnanvapauden merkityksen käyttäjäkokemuksessa. Uusimme ja innovoimme tuotteita jatkuvasti ja tuomme markkinoille uusia muotoiluja ja ominaisuuksia", sanoo Johnson Jia, Lenovon Intelligent Devices Groupin globaalin innovaatiokeskuksen vanhempi johtaja. "Haluamme esitellä teknologiaratkaisuja, jotka eivät vain sovi muuttuneeseen elämäntapaan, vaan teknologiaa, joka voi ratkaista sen mahdollisesti aiheuttamat haasteet."

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät Lenovon StoryHubista ja lisätietoa tuotteista löytyy Lenovon virtuaalisesta showcasesta. 

Hinnat ja saatavuus13 

  • Lenovo Legion Y32p-30 alkaen 999 € (sis. alv) on saatavilla ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 2023.13  
  • ThinkVision T32p-30 alkaen 669 € (sis. alv) on saatavilla ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 2023.13  
  • ThinkVision T34w-30 alkaen 699 € (sis. alv) on saatavilla ensimmäisen tai toisen vuosineljänneksen aikana 2023.13  
  • ThinkVision S25e-30 hinta ja saatavuus ilmoitetaan myöhemmin.13  
  • ThinkVision T32h-30 alkaen 549 € (sis. alv) on saatavilla ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 2023.13  
  • ThinkVision T24i-30 alkaen 249 € (sis. alv) on saatavilla joulukuussa 2022.13  
  • ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise alkaen 299 € (sis. alv) on saatavilla joulukuussa 2022.13  

Lisää kuvia median käyttöön löytyy täältä.

Tärkeät tekniset tiedot

Lenovo Legion Y32p-30 Gaming Monitor

Display

Panel Size

31.5-inch

Screen Dimensions

710.3mm x 398.7mm

Backlight

WLED

Aspect Ratio

16:9

Resolution

3840 x 2160

Contrast Ratio

1000:1 (Typ)

Viewing Angle

178° / 178°

Response Time

0.2ms (MPRT3)

Refresh Rate

144 Hz

Brightness

400 cd / m2 (Peak), 350 cd / m2 (Typical)

Color Gamut

99% sRGB (Coverage Ratio), 112% sRGB (Color Area Ratio)

Power

Consumption

62W (Typ) / 175W (Max)

Supply

Internal

Connectivity

Video Signal

2 x HDMI 2.1

1 x Display Port 1.4

USB Type-C (DP1.4; 32.4Gbps for 4 lanes; alt mode)

Audio Signal

1 x Audio Out (3.5mm)

USB

USB Hub: Yes

USB Upstream: 

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C

1 x USB 3.2 Gen1 Type-B

USB Downstream: 

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C (15w)

Design

Weight (unpacked)

9.6kg / 21.2lbs

Mechanical

Tilt: -5° / 22°

Swivel: -30° / 30°

Lift: 135mm (max)

Mount Capability: 100x100mm

Certification

Eyesafe® Certified 2.0

ThinkVision T32p-30 Monitor

Display

Panel Size

31.5-inch

Screen Dimensions

709.4 mm x 412.0 mm

Backlight

WLED

Aspect Ratio

16:9

Resolution

3840 x 2160

Viewing Angle

178° / 178°

Refresh Rate

60 Hz

Brightness (Typ)

350 cd/m²

Color Gamut

99% sRGB, 95% DCI-P3 (CIE 1976) (Coverage Ratio)

Connectivity

Video Signal

1 x USB Type-C (DP 1.4 Alt Mode)

1 x HDMI 2.0

1 x DP 1.4

1 x RJ45

Audio Signal

1 x Audio Out (3.5 mm)

Ethernet

Yes (10M/100M/1000M)

USB

USB Hub: Yes

USB Upstream: 

2 x USB 3.2 Gen 114 (1 by USB Type-C, 1 by USB Type-B)

USB Downstream: 

4 x USB 3.2 Gen 114 Type-A (1 x BC1.2)

Design

Mechanical

Tilt: -5° / 23.5°

Swivel: -45° / 45°

Lift: 155 mm (max)

Pivot: -90° / 90°

Mount Capability: 100x100mm

Certifications

ENERGY STAR® Certified

TCO Certified®

EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

ThinkVision T34w-30 Monitor

Display

Panel Size

34-inch

Screen Dimensions

803.2 mm x 357.9 mm

Backlight

WLED

Curvature

1500R

Aspect Ratio

21:9

Resolution

3440 x 1440

Viewing Angle

178° / 178°

Refresh Rate

60 Hz

Brightness (Typ)

350 cd/m²

Color Gamut

99% sRGB (Coverage Ratio)

Connectivity

Video Signal

1 x USB Type-C (DP 1.4 Alt Mode)

1 x HDMI 2.0

1 x DP 1.4

Audio Signal

1 x Audio Out (3.5 mm)

Ethernet

Yes (10M/100M/1000M)

USB

USB Hub: Yes

USB Upstream: 

1 x USB 3.2 Gen 114 Type-C

USB Downstream:

4 x USB 3.2 Gen 114 Type-A (1 x BC1.2)

Design

Mechanical

Tilt: -5° / 23.5°

Swivel: -45° / 45°

Lift: 155 mm (max)

Mount Capability: 100x100mm

Certifications

ENERGY STAR® Certified

TCO Certified®

EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

Eyesafe® Certified

ThinkVision S25e-30 Monitor

Display

Panel Size

24.5-inch

Screen Dimensions

552.4 mm x 319.5 mm

Backlight

WLED

Aspect Ratio

16:9

Resolution

1920 x 1080

Viewing Angle

178° / 178°

Response Time

4ms (Extreme Mode), 6ms (Normal Mode), 14ms (Off Mode)

Refresh Rate

75 Hz

Brightness (Typ)

250 cd/m²

Color Gamut

99% sRGB (Coverage Ratio), 130% sRGB (Color Area Ratio)

Power

Consumption

20W (Typ) / 24W (Max)

Supply

Internal

Connectivity

Video Signal

1 x HDMI 1.4

1 x VGA

Audio Signal

1 x Audio Out (3.5 mm)

Design

Mechanical

Tilt: -5° / 22°

Mount Capability: 100x100mm

Certification

ENERGY STAR® Certified

TCO Certified®

EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

Eyesafe® Certified

ThinkVision T32h-30 Monitor

Display

Panel Size

31.5-inch

Screen Dimensions

709.4 mm x 412.0 mm

Backlight

WLED

Aspect Ratio

16:9

Resolution

2560 x 1400

Viewing Angle

178° x 178°

Response Time

4ms (Extreme Mode), 6ms (Normal Mode) , 14ms (Off Mode)

Refresh Rate

60Hz

Brightness (Typ)

350cd/m2

Color Gamut

99% sRGB

Power

Consumption

32W / 153W

Supply

Internal Power

Connectivity

Video Signal

1x USB Type-C

1x HDMI 2.0

1x DP1.4 (HBR2)

Audio Signal

1 x Audio Out (3.5mm)

Design

Mechanical

Tilt: - 5° / 23.5°

Swivel: -45° / 45°

Lift: 155 mm (max)

Certifications

ENERGY STAR® Certified

TCO Certified®

EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

ThinkVision T24i-30 Monitor

Display

Panel Size

23.8-inch

Screen Dimensions

535.0 mm x 313.0 mm

Backlight

WLED

Aspect Ratio

16:9

Resolution

1920 x 1080

Viewing Angle

178° x 178°

Response Time

4ms (Extreme Mode)

Refresh Rate

60Hz

Brightness (Typ)

250 cd / m2

Color Gamut

99% sRGB

Power

Consumption

14W / 51W

Supply

Internal

Connectivity

Video Signal

1x HDMI 1.4

1x VGA

1x DP 1.2

Audio Signal

1x Audio Out (3.5mm)

Design

Mechanical

Tilt: -5° / 23.5° 

Swivel: -45° / 45

Lift: 155 mm (max)

Certifications

ENERGY STAR® Certified

TCO Certified®

EPEAT® registered where applicable — see www.epeat.net for registration status by country

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise

Performance

Processor

Up to 12th Generation Intel® Core™ i5 processors

OS

ChromeOS

Memory

Up to 2 DDR4 SODIMM 3200MHz

PSU

90W 89%, 65W 89%

Security

Security

ChromeOS security, H1 chip, Kensington™  Lock

Connectivity

Front Ports

2x USB 3.2 Gen 2

1 x USB-C (USB 3.2 Gen2, DP 1.4)

1x Audio Combo

Rear Ports

4x USB 3.2 Gen 1

1 x HDMI 2.0

1x DP 1.4

1x Flex IO (DP/HDMI)

1x LAN (1G)

Wireless

Intel® Wi-Fi 6E (Gig+)10 2x2AX 

Bluetooth® 5.0

Design

Dimensions (W x D x H)

178 x 34 x 182 mm / 7 x 1.33 x 7.16 in

Weight

1.07 kg / 2.35 lb.

Sustainability

Certifications

ENERGY STAR® Certified

EPEAT® Gold

1 Gallup, “The Future of Hybrid Work: 5 Key Questions Answered with Data,” March 15, 2022: https://www.gallup.com/workplace/390632/future-hybrid-work-key-questions-answered-data.aspx

2 Buffer Study across 16 countries, “2022 State of Remote Work,” https://buffer.com/state-of-remote-work/2022                        

3 Moving Picture Response Time (MPRT) improves the response time and reduces motion blur in the monitor. Enabling MPRT will disable AMD FreeSync™, and users may notice a negligible flicker.

4 Notebooks, phones and tablets can be charged simultaneously only with the Full-Function USB-C®.

5 Compatible with ThinkVision VoIP Stack MC60 Monitor Webcam and MS30 Monitor Soundbar (sold separately).

6 ThinkVision S25e-30 monitor size is 24.5-inches versus the 23.8-inch screen on the previous model ThinkVision S24e-20.

7 Packaging for the ThinkVision T32p-30, T34w-30, and T32h-30 consists of 100% PCC paper cushion. Packaging for the ThinkVision T24i-30 consists of 100% PCC paper and pulp cushion. Packaging for the ThinkVision S25e-30 consists of 95% PCC paper and pulp cushion. Packaging for the Lenovo Legion Y32p-30 consists of 90% PCC paper cushion.

8 Max lift range on the Lenovo Legion Y32p-30 is 135mm and the ThinkVision T32p-30, T34w-30, T32h-30 and T24i-30 all have a maximum lift range of 155mm.  

9 Premier Support is subject to availability; may not be available in all countries for all products. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

10 Requires separately purchased Wi-Fi router and plan that may vary by location. Additional terms, conditions and/or charges apply.  Connection speeds will vary due to location, environment, network conditions and other factors.

11 Requires additional hardware not included

12 Out-of-stock monitors could delay service delivery. Not available in all countries. If Lenovo determines the product problem is covered by the product warranty and cannot be resolved over the telephone or through a customer replaceable part, repair will be via Advanced Exchange the next business day. Calls received after 4:00 p.m. local time will require an additional business day for service dispatch. Next-day service is not guaranteed. Customers must return the defective monitor within 30 days. Next business day delivery may not be available in some areas. See the Lenovo Services Agreement for detailed information.

13Prices may not include tax and do not include shipping or options and are subject to change without notice; additional terms and conditions apply. Reseller prices may vary. On-shelf dates and color options may vary by geography and products may only be available in selected markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

14 Depending on many factors such as the processing capability of peripheral devices, file attributes, and other factors related to system configuration and operating environments, the actual transfer rate using the various USB connectors on this device will vary and is typically slower than the data rates as defined by the respective USB specifications: 5 Gbit/s for USB 3.2 Gen 1; 10 Gbit/s for USB 3.2 Gen 2, and 20 Gbit/s for USB 3.2 Gen2x2.

LENOVO, LENOVO LEGION, THINKVSION, THINKCENTRE, THINKSHIELD and TRUSCALE are trademarks of Lenovo. Google, Chrome, ChromeOS, and Chromebook are trademarks of Google LLC. USB Type-C® and USB-C® are registered trademarks of USB Implementers Forum. INTEL, INTEL CORE, the Intel logo, and other Intel marks are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries. BLUETOOTH is a trademark of Bluetooth Special Interest Group (SIG). Wi-Fi is a trademark of Wi-Fi Alliance. Eyesafe is a trademark of Eyesafe Inc. All other trademarks are the property of their respective owners. ©2022, Lenovo Group Limited.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovo paransi kannattavuuttaan edellisvuodesta kymmenennellä peräkkäisellä vuosineljänneksellä3.11.2022 12:47:02 EET | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään konsernin toisen vuosineljänneksen tulokset. Konsernin kannattavuus parani edellisvuodesta jo kymmenettä peräkkäistä neljännestä. Toisen vuosineljänneksen nettotulos kasvoi 6 % edellisvuodesta 541 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin ja konsernin liikevaihto kasvoi 17,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin, mikä oli 3 % enemmän kuin edellisvuonna kiintein valuuttakurssein laskettuna. Kaikkien tärkeimpien liiketoimintojen liikevoitto oli positiivinen, mikä osoittaa, että konserni on edelleen edistynyt kohti tavoitettaan kaksinkertaistaa kannattavuus keskipitkällä aikavälillä. Lisäksi monipuolisten kasvumoottoreiden kehittyminen jatkui vahvana, kun sekä ratkaisu- ja palveluliiketoiminta että infrastruktuuriliiketoiminta kasvoivat kaksinumeroisia lukuja edellisvuodesta. Muiden kuin pc-liiketoimintojen osuus konsernin kokonaistuloista on nyt yli 37 prosenttia. Konsernin hyvä kassatase tarkoittaa, että se on edelleen sitoutunut kaksinkertaista

Lenovon asiakkaat ovat kompensoineet yli miljoona hiilidioksiditonnia yhä useampien yritysten panostaessa kestävään kehitykseen13.10.2022 10:56:28 EEST | Tiedote

CO2 Offset -kompensointipalvelut laajentuvat valittuihin Lenovo ThinkSystem -palvelimiin. Kompensointivarat sijoitetaan YK:n hyväksymiin aloitteisiin, kuten uusiutuvaan energiaan tai ekologisiin hankkeisiin eri puolilla maailmaa. Kokonaisvaltainen kestävän kehityksen lähestymistapa kattaa matalan lämpötilan juotostekniikan käytön valmistuksessa, as-a-Service-tarjoukset, jotka pidentävät laitteiden elinkaarta, ja omaisuuserien talteenottopalvelut, jotka mahdollistavat ympäristöystävällisen laitteiston hävittämisen ja tukevat kiertotaloutta. Lenovon asiakkaat ovat kompensoineet yli miljoona hiilidioksiditonnia Think-tietokoneiden (pöytätietokoneet, työasemat, kannettavat tietokoneet) hankinnoista. Tämä vastaa yli 215 000 henkilöauton kasvihuonekaasupäästöjä yhden vuoden aikana. Uutuutena yritykset voivat nyt lisätä Lenovon hiilidioksidipäästöjen kompensoinnin tiettyjen Lenovo ThinkSystem -palvelinten ostoon. Miljoonan tonnin virstanpylväs on tärkeä Lenovon CO2 Offset Services -aloitteell

Lenovon uusi IdeaPad Chromebook tuo pilvipelaamisen kaikkien ulottuville sekä helpon väylän premium-pelaamiseen11.10.2022 16:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo esittelee uusimman lisäyksen pelilaitevalikoimaansa. Laajaan, eri taitotasojen peliharrastajien yleisöön suunnattu 16-tuumainen Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook on yhtiön ensimmäinen pilvipelikannettava. Se tarjoaa Chromebook-kategoriassa enemmän tehoa sekä lisää nopeutta ja siinä on myös uusia ChromeOS-järjestelmäominaisuuksia pelikokemuksen parantamiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme