Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lentopalloilua lapsille maajoukkuepelaajien kanssa Kisahallissa

Jaa

Nyt jokaisen 7-12-vuotiaan lapsen on mahdollista päästä pallottelemaan ja kokeilemaan lentopallon pelaamista Suomen lajihuippujen kanssa! Lentopalloliitto järjestää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa tapahtuman, jossa jokainen lajista kiinnostunut helsinkiläislapsi voi tulla kokeilemaan taitojaan.

Maajoukkuetason lentopalloa, kuva: Tuomas Pelto
Maajoukkuetason lentopalloa, kuva: Tuomas Pelto

Tapahtuma järjestetään Töölön kisahallilla maanantaina 20.8. B-hallin puolella klo 14-16. Lentopallon miesten maajoukkuepelaajia on paikalla klo 14-15 ja naisten klo 14.30-15.30. Maksuttomaan tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan lapset voivat tulla paikalle vapaasti koska vain huoltajan seurassa.

Aikaisempaa lentopallo-osaamista ei tarvita, tule siis rohkeasti mukaan pallottelemaan ja oppimaan lajin huipuilta!

Maanantain tapahtuma käynnistää huiman lentopalloviikon, sillä Suomen maajoukkueet pelaavat saman viikon keskiviikkona 22.8. EM-karsintaotteluitaan Helsingin Jäähallissa. Naiset kohtaavat Ruotsin klo 17.00 ja miehet pelaavat Romaniaa vastaan klo 20.00.

Avainsanat

Kuvat

Maajoukkuetason lentopalloa, kuva: Tuomas Pelto
Maajoukkuetason lentopalloa, kuva: Tuomas Pelto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme