Espoon kaupunki - Esbo stad

Leppävaaran maauimalan kertalippujen hinnat nousevat

Jaa
Liikuntalautakunta on päättänyt nostaa Leppävaaran maauimalan hintoja. Korotus koskee kertalippuja sekä perhelippuja. Muutos ei koske sarjalippujen hintoja ja niitä voi käyttää kaikissa uimahalleissa kuten tähänkin asti.
Kuva: Espoon kaupunki
Kuva: Espoon kaupunki

Espoon liikuntalautakunta perustelee Leppävaaran maauimalan lippujen hintojen korotuksia kustannusten nousulla.

Maauimalan palvelut poikkeavat muista uimahalleista. Maauimalassa ei ole rajoitettua uima-aikaa, joten lipun hinnalla saa uida ja oleskella uimalan alueella aukioloaikojen mukaisesti niin pitkään kuin haluaa. Muiden Espoon uimahallien hinnat pysyvät ennallaan.

”Espoossa on korotuksen jälkeenkin erittäin edullista uida. Maauimalan palveluprofiili poikkeaa muusta uimahallipalvelusta ja on perusteltua hinnoitella se erikseen. Sarjarannekkeilla korotus voidaan myös väistää”, korostaa Espoon liikuntalautakunnan puheenjohtaja Leo Heiskanen.

Espoon liikuntalautakunta: ”Tarve jalkapallostadionille ja monitoimihallille on suuri”

Espoon liikuntalautakunta on hyväksynyt tarveselvityksen jalkapallostadionin ja monitoimihallin rakentamisesta Tapiolan urheilupuistoon.

Lautakunta esittää, että hanke toteutetaan kokonaisuutena, vaikka kustannusten vuoksi on esitetty sen toteuttamista kahdessa vaiheessa, jalkapallostadion ensin. Hankkeen toisessa vaiheessa rakennettaisiin monitoimihalli.

”Sekä futisstadionin että monitoimiareenan tarve on suuri. Espoolainen palloilu ei voi menestyä edes kansallisella pääsarjatasolla nykyisissä olosuhteissa. Urheilupuisto on osa metrokäytävää ja on korkea aika päivittää se palvelemaan espoolaista huippu-urheilua. Se lisää paitsi alueen myös koko kaupungin elinvoimaa tarjoamalla modernin tapahtuma-alustan moneen, myös kansainvälisten tapahtumien tarpeeseen”, Espoon liikuntajohtaja Martti Merra painottaa. 

Espoon kaupungin liikuntalautakunta päättää kaupunginjärjestämistä liikuntapalveluista, satamien ja leirintäalueiden tehtävistä sekä myöntää liikunnan avustuksia. Liikuntalautakunnan esityslistan, kokusajat ja jäsenet voi katsoa Espoon kaupungin nettisivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leo Heiskanen
Espoon kaupungin liikuntalautakunnan puheenjohtaja
040 509 6924
lexa.heiskanen@gmail.com


Martti Merra
Liikuntajohtaja
Espoon kaupunki
043 824 9586
martti.merra@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Espoon kaupunki
Kuva: Espoon kaupunki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme