Vaasan kaupunki - Vasa stad

Liftin talviaikataulut julkaistiin – 40 % enemmän vuoroja kesäaikatauluihin verrattuna

Jaa

Vaasan ja Mustasaaren yhteinen joukkoliikenne Lifti aloitti liikennöinnin heinäkuun alussa suppeampien kesäaikataulujen mukaisesti. Liftin talviaikataulut astuvat voimaan 8.8.2022, jolloin vuorojen määrä kasvaa peräti 40 % kesään verrattuna.

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

– Talviaikataulut tuovat mukanaan rutkasti lisää vuoroja. Uusina linjoina aloittavat linjat 10 ja 11, jotka on tarkoitettu erityisesti koululaisille. Linja 10 palvelee Gerbyn, Isolahden ja Porvarinkadun kouluja ja linja 11 Länsimetsän, Isolahden, Vikingan, Onkilahden ja keskustan kouluja, joukkoliikennesuunnittelija Heli Killinen kertoo.

Talviaikataulut ja mahdolliset poikkeukset ovat nähtävillä joukkoliikenteen nettisivuilla. Palvelubussit liikennöivät jatkossakin normaaliin tapaan.

– Uusiin linjoihin ja aikatauluihin kannattaa tutustua jo nyt, niin itselle sopivat vuorot ovat tiedossa talviaikataulujen astuessa voimaan. Pysäkeiden ohitusajat ovat arvioituja aikoja, joten saavuthan pysäkille tarpeeksi ajoissa, Killinen muistuttaa.

Painetut aikataulut tulevat palvelupisteille ja busseihin elokuun alussa. Busseissa voi tuttuun tapaan maksaa Waltti-kortilla, Waltti-mobiililipulla, lähimaksulla tai käteisellä.

Liftin linjojen 1-11 ja 60 liikennöinnistä vastaa Vekka Group, jonka asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse numerosta 03 622 650 ja sähköpostitse asiakaspalvelu.vaasa@vekkagroup.fi.

Liftin palvelupisteet löydät osoitteista:

  • Lipputoimisto Visit Vaasa, Kauppakeskus Rewell, 2. kerros
  • Kansalaisinfo, Kirjastonkatu 13
  • Yhteispalvelu Vähäkyrö, Vähäkyröntie 11
  • R-kioskit (vain Waltti-korttien lataus)

Lue lisää:

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Heli Killinen, +358404813689, heli.killinen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme