Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Liikenne Husulan tunnelissa Haminassa ohjataan kiertotielle huoltotöiden vuoksi 28.9. klo 18.00 – 29.9. klo 06 väliseksi ajaksi

Jaa

Valtatiellä 7/E18 Haminan ohikulkutiellä sijaitseva Husulan tunneli suljetaan kokonaan 28.9.2022 klo 18.00 - 29.9.2022 klo 06.00 välisenä aikana tunnelin huoltotöiden ajaksi. Vaikutus on molempiin suuntiin, ja liikenne ohjataan tunnelin varareitille.

Husulan tietunnelin huoltotöiden aikainen kiertotie.
Husulan tietunnelin huoltotöiden aikainen kiertotie.

Tunnelin putki avataan heti liikenteelle huoltojen päätyttyä. Tunnelin sulkemisessa on kelivaraus, ja huonon keliennusteen vuoksi tunnelin sulkeminen voidaan peruuttaa hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Kolsilan tunnelin pesu tehdään 29.9. kello 18.00 – 30.9. kello 06.00 kaistajärjestelyin. Tunnelissa on käytössä alennettu nopeusrajoitus pesutyön aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Maanteiden hoidon projektipäällikkö Risto Hämäläinen, p. 0295 029 166, risto.hamalainen@ely-keskus.fi

- Työn aikaiset liikennejärjestelyt: YIT Suomi Oy, Sanna Mikkola, p.040 632 6496

Kuvat

Husulan tietunnelin huoltotöiden aikainen kiertotie.
Husulan tietunnelin huoltotöiden aikainen kiertotie.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, elokuu 202220.9.2022 08:23:51 EEST | Tiedote

Työttömien määrä Kaakkois-Suomessa on laskenut viime vuoden vastaavasta ajankohdasta yhdeksällä prosentilla. Työttömiä on kahdeksan prosenttia vähemmän kuin vuoden 2019 elokuussa eli ennen korona-aikaa. Pidempään jatkunut hyvä työttömyyslukujen kehitys näkyy myös pitkäaikaistyöttömyyden vähenemisenä. Ulkomaan kansalaisten työttömyys kasvoi viidellä prosentilla. Nousua selittää erityisesti ukrainalaisten työttömien määrän kasvu. Uusia avoimia työpaikkoja oli elokuussa neljä prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelma viitoittaa tietä kohti tieliikenteen nollavisiota6.9.2022 13:47:35 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelma on valmistunut. Suunnitelma toimeenpanee valtakunnallista liikenneturvallisuusstrategiaa alueen erityispiirteet huomioiden sekä luo puitteet suunnitelmalliselle työlle vakavien liikenneonnettomuuksien ehkäisemiseksi. Suunnitelmassa esitetään liikenneturvallisuustyön visio, tavoitteet ja painotukset vuoteen 2030 sekä konkreettiset toimenpiteet vuosille 2022–2026. Suunnitelma rajautuu tieliikenteen turvallisuustilanteen parantamiseen ja niihin toimenpiteisiin, jotka ovat alueellisten julkisen sektorin toimijoiden kautta edistettävissä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on joutunut poistamaan maantien varsilta liikenneturvallisuussyistä kylttejä, jotka liittyvät Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa26.8.2022 15:44:39 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen hallinnoimien maanteiden varrella on viime aikoina tavattu kylttejä, joissa esitetään poliittisia viestejä liittyen Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa. ELY-keskus on joutunut poistamaan kylttejä, koska tien varren ilmoittelu ja mainonta on säänneltyä. Ilmoittelun sääntelyssä on lähtökohtana liikenneturvallisuus. Esimerkiksi liittymässä huonosti sijoitettu kyltti haittaa näkemistä. Maantien varrella mainonta ja ilmoittelu on yleensä luvanvaraista. Tilapäinen ilmoittelu on sallittu ilman ilmoitus- tai lupamenettelyä kokous-, tiedotus-, huvi-, hää- tai muuta niihin rinnastettavaa tilaisuutta taikka yhteiskunnallista, poliittista tai muuta aatteellista tilaisuutta koskien. Tällöinkin sijoittelussa ja kiinnittämisessä on monta kohtaa, jotka pitää ottaa huomioon.

Sinilevähavainnot vähentyneet Kaakkois-Suomessa25.8.2022 16:11:49 EEST | Tiedote

Viikoittaisilta vakiopaikoilta ilmoitettujen havaintojen perusteella levämäärät Kaakkois-Suomen järvillä ja rannikolla ovat huomattavasti vähentyneet kuluneen viikon aikana. Myöskään yleisöhavaintoja runsaista levämääristä ei alueelta ole tullut. Todennäköisesti sinilevää kuitenkin edelleen esiintyy tietyillä rehevillä järvillä. Haapasaaren ja itärajan tuntumasta, Santion-Huovarin alueelta saatujen tietojen perusteella vedet ovat rannikolla tuulten seurauksena sekoittuneet ja kirkastuneet eikä sinilevää pintavesikerroksessa enää havaittu. Pilvisyyden takia Tarkka-palvelun satelliittikuvien käyttö rannikkovyöhykkeen yleistilanteen tarkistamisessa rannikolla on rajoittunutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme