ELY-keskukset

Liikenne Raikuun kanavan sillan kohdalla kielletään tilapäisesti (Etelä-Savo)

Jaa

Pohjois-Savon ELY-keskus kieltää tilapäisesti liikenteen Raikuun kanavan sillan kohdalla, Savonlinnassa, 23.10.2020 alkaen sillan lahovaurioiden vuoksi.

Maantie 15395 (Raikuuntie) alkaa tieltä 71 (Joensuuntie) Savonlinnan kaupungin puolelta ja päättyy tielle 71 (Kerimäentie) Kiteen kaupungin puolelle kiertäen Ängervöinen -nimisen järven. Tie tekee noin 8,3 km pitkän lenkin ja sillä sijaitsee Raikuun kanavan silta.

Raikuun kanavan sillan tarkastuksessa syksyllä 2020 havaittiin sillan kannen rakenneosissa laajalle levinnyttä lahovauriota, minkä vuoksi Pohjois-Savon ELY-keskus kieltää tilapäisesti liikenteen sillan kohdalla liikenneturvallisuuteen vedoten 23.10.2020 alkaen. Tämän jälkeen Raikuuntien läpiajo ei ole enää mahdollista.

Tieosuuden tilapäisestä kieltämisestä ja läpiajon katkeamisesta ilmoitetaan tien alussa ja lopussa liikennemerkeillä. Sillan molemmin puolin läpiajo estetään puomein ja ajokieltomerkein.

Pohjois-Savon ELY-keskus valmistelee suunnitelmaa sillan kansirakenteen uusimiseksi. Tieosuuden tilapäinen kieltäminen liikenteeltä on voimassa sillan kansirakenteen uusimiseen saakka. Sillan korjaussuunnitelma tehdään talven 2020-2021 aikana ja silta korjataan kesällä 2021.

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Savon ELY-keskus
Siltainsinööri Tomi Vänninen
tomi.vanninen(at)ely-keskus.fi, 0295 029 318

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Uudistettu Satakunnan kulttuuriympäristöohjelma on julkaistu! (Varsinais-Suomi, Satakunta)27.11.2020 12:00:00 EETTiedote

Satakunnan kulttuuriympäristöohjelma päivitettiin ja uudistettiin verkkosivuiksi - ensimmäisten joukossa Suomessa. Kauttaaltaan päivitetty kulttuuriympäristöohjelma jatkaa jo vuonna 1995 aloitettua työtä kulttuuriympäristötietouden lisäämisessä ja satakuntalaisen kulttuuriympäristön hoidon sekä kehittämisen parissa. Ohjelma tarttuu ajankohtaisin aiheisiin ja katsastaa kulttuuriympäristön nykytilaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme