Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Liikennejärjestelyt Avohoitotalon edustalla muuttuvat

Jaa

Kiviharjuntien uuden katuyhteyden rakentaminen muuttaa liikennejärjestelyjä OYS:n Avohoitotalon edustalla maanantaista 11.5. alkaen.

Katutöiden yhteydessä alueella tehdään myös uuden sairaalan rakentamiseen liittyviä viemäröintejä. Ajoneuvo- ja kevyt liikenne avohoitotalon edustalle mahdollistetaan töiden ajan. Työmaa-alue aidataan suoja-aidoilla ja poikkeukselliset ajo- ja kulkureitit on merkitty alueelle opastein. 

Työmaalla tehdään pontituksia viikoilla 20 ja 21, mistä aiheutuu alueelle meluhaittaa ja tärinää arkipäivisin kello 16–21 välillä. Kaikkiaan töiden avohoitotalon edustalla arvioidaan kestävän noin kuukauden ajan.

Sairaalan piha-alueen muutostyöt käynnistyvät kesäkuussa

Avohoitotalon tietöiden lisäksi sairaalan päärakennuksen ja lastenklinikan välisellä piha-alueella sekä uuden sairaalan työmaan viereisellä tieosuudella tehdään kesäkuun alusta alkaen muutostöitä, jotka vaikuttavat alueella liikkumiseen lokakuulle saakka. Poikkeusjärjestelyistä johtuen sairaalaan saapumiseen kannattaa varata normaalia enemmän aikaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Avohoitotalon liikennemuutokset:

Päävalvoja Arto Ollikainen, PPSHP, p. 040 730 2603, etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Työnjohtaja Jukka Viitala, Sundström Ab Oy, p. 0400 372 068, etunimi.sukunimi@sundstroms.fi

Piha-alueen muutostyöt:

Projekti-insinööri Pekka Lappalainen, PPSHP, p. 050 576 7933, etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme