Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Liikenteenohjauksessa muutoksia Makasiinipuistossa ja Kansalaistorilla

Jaa

Pyöräilijöitä ja jalankulkijoita ohjaavat väliaikaiset liikenteenohjaajat Kansalaistorin ja Makasiinipuiston viereisellä reitillä ovat paikalla arkisin kello 7 – 16 maanantaista 4. kesäkuuta alkaen.

Liikenteenohjaajat ohjaavat Kansalaistorin ja Makasiinipuiston viereisen reitin jalankulkijoita ja pyöräilijöitä maanantaista perjantaihin. Tähän asti liikenteenohjaajat ovat olleet paikalla kello 7.00–10.00 ja kello 15.00–18.00 varmistaen, että Kiasman huoltoliikenne pystyy kulkemaan vaarantamatta kävelijöiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta. Maanantaista 4. kesäkuuta alkaen liikenteenohjaus muutetaan päiväohjaukseksi, jolloin väylän käyttö on vilkkainta. Tämä järjestely on väliaikainen juhannukseen saakka.

Työmaan vuoksi kävelijöitä ja pyöräilijöitä suositellaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä Mannerheimintien ja Töölönlahdenkadun kautta koko työmaan keston ajan. Vaihtoehtoiset kulkureitit on merkattu opastein. Työmaan vuoksi liikkuminen on hitaampaa kuin normaalioloissa Kansalaistorin ja Makasiinipuiston kavennetulla reitillä.

Sanomatalon pyörätelineet siirtyivät Postikujalle

Eero Erkon katu suljettiin kävely- ja pyöräliikenteeltä torstaina 24. toukokuuta, sillä vesihuolto- ja kadunparannustyöt laajenivat koko alueelle. Kadulla sijainneet pyörätelineet ovat olleet tilapäisesti Tekla Hultinin aukiolla Kiasman ja Sanomatalon välissä, josta ne on siirretty Postikujalle torstaina 31. toukokuuta.

Makasiinipuiston ja Kansalaistorin työmaa liittyy keskustakirjasto Oodin käyttöönottoon. Alueen katu- ja puistotöiden on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä ja keskustakirjasto avautuu talvella 2018.

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 17.5.201917.5.2019 17:26:56 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-05-17_Ylja_9_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 14.6.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme