Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Liikenteessä pysäytyksiä räjäytysten vuoksi Pasilankadulla 26.9. – ehkä myös ensi viikolla

Jaa

Liikenne pysäytetään 1–2 kertaa torstaina 26.9. Pasilankadun ja uuden Höyrykadun risteyksessä, Helsingin poliisilaitoksen kupeessa. Pysäytysten kesto on korkeintaan kymmenen minuuttia kerrallaan. Seisokit ajoitetaan siten, että raitiovaunut eivät ole Pasilankadun ja Kyllikinportin risteyksessä. Myös ruuhka-aikaa pyritään välttämään.

Pasilankadun ja Höyrykadun risteys.
Pasilankadun ja Höyrykadun risteys.

Räjäytyksiä joudutaan tekemään uuden vesijohtolinjan louhintojen vuoksi. On mahdollista, että räjäytyksiä joudutaan jatkamaan vielä ensi viikolla. Asia selviää, kun työt etenevät ja paljastuu, onko tulevan vesijohtolinjan kohdalla vielä lisää kalliota.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

VRJ Etelä-Suomi Oy
työnjohtaja
Jani Lahtinen
puh. 046 9223591
jani.lahtinen@vrj.fi

Helsingin kaupunki
kaupunkiympäristön toimiala
Juuso Luoto
projektinjohtaja
puh. 09 310 39954
juuso.luoto@hel.fi

Kuvat

Pasilankadun ja Höyrykadun risteys.
Pasilankadun ja Höyrykadun risteys.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vartiokylänlahden alueen suunnittelu etenee – karttakyselyn tulokset valmistuivat9.12.2019 11:00:00 EETTiedote

Vartiokylänlahden alueelle laaditaan lähivuosina suunnitteluperiaatteet ja kaavarunko. Suunnittelu painottuu erityisesti kolmeen uuteen asuinalueeseen. Vartiokylänlahden ympäristö säilyy muuten pääosin virkistysalueena. Suunnitelmien valmistelua varten kysyttiin asukkaiden mielipiteitä viime keväänä. Eniten palautetta keräsivät luonnonympäristöön sekä suosikkipaikkoihin ja reitteihin liittyvät kysymykset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme