Hyvinkään kaupunki

Liikkujan viikko Hyvinkäällä

Jaa

Joka vuotista Euroopan liikkujan viikkoa vietetään 16.−22.9.2022.

Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Viikon varsinaisia viettäjiä ovat kunnat ja kaupungit, mutta tapahtumia voivat järjestää kaikki innokkaat.

Liikkujan viikon aikana Hyvinkäällä järjestetään erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Hyvinkään Latu järjestää sunnuntaina 18.9. polkujuoksulenkin sekä pyöräretken ja tiistaina 20.9. maastopyörälenkin. Hyvinkään Juoksijat järjestää keskiviikkona 21.9. yhteislenkin. Edellä mainittujen lisäksi Liikkujan viikon aikana 16.-22.9.2022 kaupungin liikuntapalveluiden ohjausryhmiin on vapaa pääsy.

Tarkemmat tiedot aktiviteeteista voi katsoa kaupungin verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma ohjaa kokonaissuunnittelua vuosikymmenen loppuun saakka13.9.2022 11:46:22 EEST | Tiedote

Suunnitelma laadittiin laaja-alaisesti kiinteässä yhteistyössä kaupunkiorganisaation sisällä sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja toimijoiden kanssa. Keskeinen rooli oli paikallistoimijoiden ja seurojen osallistamisella kyselyin ja haastatteluin. Suunnitelman tavoitteena oli tutkia yksittäisen liikuntapaikan sijaan asiaa liikuntaolosuhteiden kokonaisuuden kannalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme