Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Liiku kesää kohti, ilmoittaudu nyt!

Jaa

Liikuntapalvelut tarjoaa kesälläkin monipuolisen kattauksen liikunnallista toimintaa helsinkiläisille. Ilmoittaudu kesän liikuntakursseille keskiviikkona 11.4. klo 16 alkaen. Kurssitarjonta, aikataulut, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.hel.fi/liikuntakurssit. Suuri osa tarjonnasta ei kuitenkaan vaadi ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa

Lapsille ja nuorille
Toukokuussa lasten uimakouluihin voi pulahtaa Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä kesäkuusta alkaen myös Kumpulan maauimalassa ja Uimastadionilla.
Alakouluikäisten EasySport-toiminnasta löytyy kesällä mm. liikuntaleirejä, melontaa, purjehdusta, rantalentopalloa, sulkapalloa, tennistä ja yleisurheilua.
Yläkouluikäisille suunnatussa FunAction-toiminnassa on tarjolla mm. ulkotreeniä, kesäpelailua sekä seikkailuliikuntaa.
18–29-vuotiaille nuorille suunnatun NYT-liikunnan kesän tarjonnassa on puolestaan mm. jalkapalloa, kiipeilyä, kuntosalia, minigolfia ja tennistä.

Työikäisille, senioreille ja erityisryhmille
Työikäisille järjestetään alkeisuimakouluja sekä tekniikkauimakouluja. Työikäisille ja senioreille on tarjolla kertamaksulla hallivesijumppaa, syvän veden vesijumppaa ja uintitekniikan opetusta. Myös erityisryhmille on tarjolla muun muassa kesäkuntokursseja.
Maksuttomia puistojumppia on tänä suvena jälleen ympäri Helsinkiä. Ulkotreenejä Pirkkolassa, Roihuvuoressa ja Töölön kisahalli/Töölönlahdella. Porrastreeniä Paloheinän kuntoportailla.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen kursseille alkaa samanaikaisesti puhelimitse ja Helsingin kaupungin asiointipalvelussa osoitteessa asiointi.hel.fi keskiviikkona 11.4.2018 klo 16.00 alkaen.

Puhelinilmoittautuminen
- Keskitetty puhelinilmoittautuminen, puh. 09 310 28858 on avoinna ke 11.4.2018 klo 16.00 – 19.00.
- Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella torstaina 12.4.2018 alkaen arkisin klo 9.00 – 15.00 seuraavista puhelinnumeroista: 09 310 87501, 09 310 87205, 09 310 87913 tai 09 310 87858.

Avainsanat

Kuvat

Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten tuottamassa Signaali Goes Live -tapahtumassa keskustellaan somesta – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetetään livenä YouTubessa18.1.2019 09:18Tiedote

Signaali Goes Live on toimitus- ja tuotantoyhteisö Signaalimedian nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtumasarja. Ensimmäinen neljästä tapahtumasta järjestetään lauantaina 26.1.2019 keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuman teemana on sosiaalinen media ja sen moninaiset ilmiöt. Tapahtumassa vierailevat mm. tubettaja PakolaiShow ja somevaikuttaja Sami Kieksi ja se huipentuu helsinkiläisyhtye Vanillan livekeikkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme