Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Liiku kesää kohti, ilmoittaudu nyt!

Jaa

Liikuntapalvelut tarjoaa kesälläkin monipuolisen kattauksen liikunnallista toimintaa helsinkiläisille. Ilmoittaudu kesän liikuntakursseille keskiviikkona 11.4. klo 16 alkaen. Kurssitarjonta, aikataulut, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.hel.fi/liikuntakurssit. Suuri osa tarjonnasta ei kuitenkaan vaadi ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa

Lapsille ja nuorille
Toukokuussa lasten uimakouluihin voi pulahtaa Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä kesäkuusta alkaen myös Kumpulan maauimalassa ja Uimastadionilla.
Alakouluikäisten EasySport-toiminnasta löytyy kesällä mm. liikuntaleirejä, melontaa, purjehdusta, rantalentopalloa, sulkapalloa, tennistä ja yleisurheilua.
Yläkouluikäisille suunnatussa FunAction-toiminnassa on tarjolla mm. ulkotreeniä, kesäpelailua sekä seikkailuliikuntaa.
18–29-vuotiaille nuorille suunnatun NYT-liikunnan kesän tarjonnassa on puolestaan mm. jalkapalloa, kiipeilyä, kuntosalia, minigolfia ja tennistä.

Työikäisille, senioreille ja erityisryhmille
Työikäisille järjestetään alkeisuimakouluja sekä tekniikkauimakouluja. Työikäisille ja senioreille on tarjolla kertamaksulla hallivesijumppaa, syvän veden vesijumppaa ja uintitekniikan opetusta. Myös erityisryhmille on tarjolla muun muassa kesäkuntokursseja.
Maksuttomia puistojumppia on tänä suvena jälleen ympäri Helsinkiä. Ulkotreenejä Pirkkolassa, Roihuvuoressa ja Töölön kisahalli/Töölönlahdella. Porrastreeniä Paloheinän kuntoportailla.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen kursseille alkaa samanaikaisesti puhelimitse ja Helsingin kaupungin asiointipalvelussa osoitteessa asiointi.hel.fi keskiviikkona 11.4.2018 klo 16.00 alkaen.

Puhelinilmoittautuminen
- Keskitetty puhelinilmoittautuminen, puh. 09 310 28858 on avoinna ke 11.4.2018 klo 16.00 – 19.00.
- Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella torstaina 12.4.2018 alkaen arkisin klo 9.00 – 15.00 seuraavista puhelinnumeroista: 09 310 87501, 09 310 87205, 09 310 87913 tai 09 310 87858.

Avainsanat

Kuvat

Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Ilmoittautuminen liikunnan kesätoimintaan alkaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Objection! exhibition opens at the Helsinki City Museum23.5.2019 13:33:30 EESTTiedote

Does disagreement have enough space to live in the middle of our consensus-seeking everyday life? Why is disagreement being pushed aside even though it is the basis of political activity in a democracy? And how can a city serve as a growth platform for public disagreement? How have different forms of opposition manifested in the history of Helsinki? Helsinki City Museum's new exhibition Objection! will open on the fourth floor of the museum on 24 May 2019.

Toista mieltä! -näyttely avautuu Helsingin kaupunginmuseossa23.5.2019 13:32:55 EESTTiedote

Onko eripuralla riittävästi elintilaa keskellä konsensushakuista arkeamme? Miksi erimielisyyttä sysätään syrjään, vaikka se on poliittisen toiminnan perusta demokratiassa? Entä kuinka kaupunki voi toimia kasvualustana julkiselle erimielisyydelle? Miten erilaiset vastarinnan muodot ovat näyttäytyneet Helsingin historiassa? Helsingin kaupunginmuseon uusi Toista mieltä! -näyttely avautuu 24.5.2019 museon neljännessä kerroksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme