Espoon kaupunki - Esbo stad

Liikunta- ja nuorisolautakunta: "Espoon kaupungin tulisi ottaa suurempi vastuu liikunta- ja harrastuspaikkojen rakentamisesta ja kunnostamisesta"

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta esittää, että Espoon kaupunki ottaisi suuremman vastuun liikunta- ja harrastuspaikkojen rakentamisesta ja kunnostamisesta. Kasvavat seura- ja harrastusmaksut asettavat lapset ja nuoret eriarvoiseen asemaan.

Liikunta- ja nuorisolautakunta antoi lausuntonsa Tilapalvelut-liikelaitoksen investointiesityksestä vuosille 2019-2030 ja ilmaisi huolensa liikuntarakentamisesta.

Kaupungin omalla liikuntarakentamisella on merkittäviä vaikutuksia esimerkiksi seurojen alempiin vuokrakustannuksiin. Lautakunta totetaa yhdeksi esimerkiksi tulevista rakentamiskohteista, että Tapiolan liikuntahalli toteutettaisin kaupungin omana hankintana.

Laaksolahden käyttökiellossa olevan jäähallin tilalle tekojää

Laaksolahden käyttökiellossa olevan jäähallin purkamista pitäisi kiirehtiä, jotta hallin paikalle saataisiin tekojää. "Huonokuntoinen käyttökiellossa oleva rakennus houkuttelee myös asiatonta toimintaa ja on vaaraksi",sanoo lautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen.

Liikunta- ja nuorisolautakunta esittää huolensa myös kaupungin venesatamien, laitureiden ja leirikeskusten huonosta kunnosta. Lisäksi Lautakunta esittää, että tilojen ja olosuhteiden kunto kartoitetaan ja laaditaan korjaussuunnitelma ja aikataulu.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fiFI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fiFI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com

Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme