Espoon kaupunki - Esbo stad

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi perusavustuksia yli sadalle seuralle tai yhdistykselle

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi perusavustukset vuodelle 2018. Liikuntatoiminta-avustuksia myönnettiin yhteensä 1 410 000 euroa ja erityisryhmien liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 25 000 euroa.

Vuonna 2018 perusavustusta saa 85 ja erityisryhmien avustusta 28 seuraa tai yhdistystä. Liikuntatoiminta-avustuksen valmistelussa on ensisijaisesti painotettu nuorten alle 20-vuotiaiden säännöllisessä harrastustoiminnassa olevien määrää.

Tekojäät Matinkylään ja Espoonlahteen

Vuoden 2018 talousarvion ja taloussuunnitelman mukaan liikuntarakennemääräraha on vuosina 2018-2027 1,2 M€ / vuosi. Vuonna 2018 rakennetaan mm. Leppävaaran urheilupuistoon ulkoilureittejä. Vuonna 2019 rakennetaan tekojää Matinkylän urheilupuistoon sekä tehdään skeittipaikan peruskorjaus ja laajennus. Espoonlahden urheilupuistoon tekojää rakennetaan vuonna 2020. Mikäli Matinkylän jäähallin rakentaminen siirtyy vuodelta 2019 vuodelle 2020, aloitetaan Espoonlahden urheilupuiston tekojään rakentaminen jo vuonna 2019. Latokaskenniitylle suunnitellaan urheilupuiston rakentamista.

Saaristoveneellä myös Pentalaan

Saaristoveneet alkavat liikennöimään Espoossa 9.6. Kesäkuun 16. päivä avautuvan saaristomuseon myötä saaristoveneellä pääsee myös Pentalaan. Pentalaan pääsee saaristoveneellä Kivenlahdesta, Ristiniemestä, Soukasta, Suomenojalta ja Suinonsalmesta. +68-rannekkeen haltijan kanssa pääsee maksutta saaristoveneeseen hänen itsensä lisäksi myös täysi-ikäinen saaristoystävä.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme