Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Liikunta- ja nuorisopalveluiden henkilöstö vie vanhuksia ulkoilemaan

Jaa

Espoon liikunta- ja nuorisopalvelut osallistuu torstaina 10. lokakuuta Vie vanhus ulos - ulkoilupäivään. Henkilökunta lähtee eri puolilla Espoota ulkoilemaan vanhuspalveluiden asiakkaiden kanssa.

Kuvaaja: Taru Turpeinen
Kuvaaja: Taru Turpeinen

Ulkoilupäivä on tarkoitettu erityisesti ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka haluaa tehdä hyvää.   

Idea liikuntapalveluiden osallistumisesta kampanjaan tuli senioriliikunnasta vastaavalta suunnittelijalta Esa Yletyiseltä: “Ulkoilu- ja liikuntaystäville on Espoossa paljon kysyntää. Yhteydenottoja ja toiveita ystävistä tulee jatkuvasti. Tänä vuonna halusin haastaa myös toimistoväkemme mukaan tekemään hyvää ja olemme lähdössä kuuteen eri palvelukeskukseen tai hoivakotiin.” 

Haastamme mukaan läheisiä, naapureita, vapaaehtoisia, järjestötoimijoita, työyhteisöjä, opiskelijoita ja hoitotyön ammattilaisia. Lähtekää yhdessä iäkkään kanssa ulos liikkumaan! 

Ulkoiluystävyyttä voi jatkaa myös vapaaehtoiskoulutuksen kautta. Espoo järjestää vapaaehtoiskoulutusta, jossa saa erinomaiset valmiudet ikäihmisten kanssa ulkoiluun. Seuraava ulkoiluystäväkoulutus alkaa 21.10.

Lisätietoja: liikuntasuunnittelija Esa Yletyinen, puh 050 540 6329, esa.yletyinen@espoo.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuvaaja: Taru Turpeinen
Kuvaaja: Taru Turpeinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 20.11.201920.11.2019 21:00:18 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti lukuvuoden 2020-2021 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa. Syyslukukausi alkaa 13.8.2020. Lautakunta merkitsi tiedoksi suomenkielisen opetustoimen arviointiraportin. Arvioinnin mukaan Espoon koulujen oppimistulokset ovat jälleen kansallista keskitasoa paremmat. Lautakunta ilmaisi kuitenkin huolensa lasten, nuorten ja opetushenkilökunnan jaksamisesta.

Espooseen Rantaradan varrelle nousee uusi Kera – keskusta suunnitellaan kävelyä ja pyöräilyä ajatellen20.11.2019 14:25:31 EETTiedote

Kera on Finnoon ohella Espoon tämän hetken mittavin asemakaavoitushanke. Nykyisestä teollisuus- ja varastoalueesta kehitetään uniikki urbaani asunto- ja työpaikka-alue. Suunnittelualueen pinta-ala on kokonaisuudessaan noin 58 hehtaaria. Tavoitteena on rakentaa kaupunkimainen ja yhtenäinen asuin- ja työpaikka-alue palveluineen noin 14 000 uudelle asukkaalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme