Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Liikuntajaoston esityslista

Jaa

Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto kokoontuu huomenna, torstaina 3.5.2018 kevään viimeiseen kokoukseensa.

Kokouksessa päätetään vuoden helsinkiläisurheilijan tai -joukkueen, vuoden helsinkiläisseuran, vuoden nuoren helsinkiläisurheilijan sekä vuoden helsinkiläisvalmentajan saajat.

Stipendin saajat julkistetaan ja jaetaan Helsinki-päivänä 12.6.2018.

Palkintojen suuruus:

Vuoden helsinkiläisurheilija tai -joukkue 10 000,00
Vuoden helsinkiläinen liikuntaseura 5 000,00
Vuoden nuori helsinkiläisurheilija 2 500,00
Vuoden helsinkiläisvalmentaja 2 500,00

Kokouksen esityslista ja tiedot jaoston jäsenistä varajäsenineen löytyvät Helsingin kaupungin verkkosivulta.

 Liikuntajaoston puheenjohtajana on Joel Harkimo (Kok).

Liikuntajaoston tehtävät
Liikuntajaoston päätöstiedotteet

Yhteyshenkilöt

Sari Lehikoinen
sari.lehikoinen@hel.fi, puh. 09 310 85504
viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Sacred Music Helsinki tuo esille uskonnollista musiikkia14.9.2018 12:00Tiedote

Uusi musiikkifestivaali Sacred Music Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 20.-23.9.2018. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa yleisöä eri uskontojen piirissä esitettävään musiikkiin sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä. Sacred Music -festivaali on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma. Konserttien lisäksi järjestetään seminaareja, esitelmiä ja elokuvia. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme