Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Liikuntajaoston päätöstiedote

Jaa

Helsingin kaupungin liikuntajaoston 3.4.2018 pidetyn kokouksen päätöstiedote on julkaistu.

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot jaoston jäsenistä varajäsenineen.

Liikuntajaoston puheenjohtajana toimii Joel Harkimo (Kok).


Liikuntajaoston tehtävät

Liikuntajaoston päätöstiedotteet

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Lehikoinen
viestintäasiantuntija
puh. 09 310 85504

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

80-talsverk av Cris af Enehielm utställda i galleriet på Gamlasgården18.4.2018 09:07Tiedote

Cris af Enehielm (f. 1954) är känd för sin provokativa bildkonst. Till utställningen på Gamlasgården har samlats målningar och performanskonst med ett starkt kvinnoperspektiv av af Enehielm. Verken från 1980-talet har inspirerats av seriebilder och reklamvärlden. Utställningens verk är från HAM Helsingfors konstmuseum och ur konstnärens egna samlingar. Utställningen hålls i galleriet på Gamlasgården 20.4–2.6.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme