Liikuntakeskus Hukka

Liikuntakeskus Hukka uskalsi uudistua rohkeasti koronapandemiankin keskellä

Jaa

Tiedote 7.1.2022. Oululaisessa liikunta- ja hyvinvointikeskus Hukassa vuosi 2022 on isojen muutosten vuosi. Viimeiset kaksi vuotta ovat haastaneet myös liikunta- ja hyvinvointialaa ennennäkemättömällä tavalla. Hukka haluaa jatkossa rakentaa tulevaisuutta, jossa oululaiset ovat maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä.

Kuva: Feeniks Visual Oy
Kuva: Feeniks Visual Oy

Oulun Heinäpäässä sijaitseva Hukka on liikuttanut oululaisia jo yli 40 vuoden ajan. Lähes kaksi vuotta sitten alkanut koronapandemia on tuonut omat haasteensa myös liikunta-alalle, mutta Hukassa se on antanut positiivisen sysäyksen uudistua ja kehittää toimintaa. Merkittävimpiä muutoksia ovat olleet palveluvalikoiman uudistus Hukan liikuntafilosofian mukaiseksi, valtakunnallisesti toimivien online -palveluiden lanseeraaminen, toimitilamuutokset, uuden 24/7 avoinna olevan Hukka Xpress-kuntosalin avaaminen Isokadulle Hukan kuntokeskuksen yhteyteen.

- Pitkiin sitoutumisaikoihin voi olla vaikeaa sitoutua, joten halusimme vastata nykypäivän tarpeisiin ja tehdä kokeilusta ja liittymisestä mahdollisimman helppoa. Iso osa tekemistämme muutoksista tulee vaiheittain näkyviksi vasta tämän vuoden aikana ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden ja henkilöstömme tarpeiden ja toiveiden pohjalta, kertoo Hukka Oy:n toimitusjohtaja Anna Rounaja.

USKO TULEVAAN ON VAHVA

Uudistuksen myötä myös Hukan strategiaa ja brändiä kirkastettiin, joka näkyy ulospäin paitsi päivitettynä visuaalisena ilmeenä ja viestinnällisinä valintoina, ennen kaikkea Hukan jäsenille ja henkilöstölle sen jokapäiväisessä arjessa. Hukassa halutaan tehdä oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisempia ihmisiä - yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Arvoperusteinen toiminta auttaa varmistamaan, että Hukalla on jatkossakin vahva jalansija paikallisessa liikunta- ja hyvinvointikentässä. Hyvinvoinnin ja liikunnan roolin arjessa uskotaan vain kasvavan jatkossa, kun ihmiset uskaltavat hiljalleen palata niiden pariin tauon jälkeen.

- Luotamme siihen, että liikunta- ja hyvinvointipalveluille on kysyntää ja tarvetta jatkossakin. Olemme jo nyt nähneet sen energian ja ilon ihmisten kasvoilla, kun he ovat päässeet koronatilanteen helpottuessa takaisin liikunnan pariin. Hukka on oululaisten oma liikunta- ja hyvinvointikeskus, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Haluamme olla entistä vahvemmin mukana parantamassa oululaisten elämänlaatua ja onnellisuutta. Usko tulevaan on vahva, vaikka tämä aika on ollut liiketoiminnallisesti haastavaa. Aiomme jatkossakin kasvaa ja kehittyä hukkalaisten mukana, meillä ei himmailla yhtään!, Rounaja kiteyttää.

Kuva: Feeniks Visual Oy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Anna Rounaja
Toimitusjohtaja
08 4152 2010
anna.rounaja@hukka.net

Kuvat

Kuva: Feeniks Visual Oy
Kuva: Feeniks Visual Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Liikuntakeskus Hukka
Liikuntakeskus Hukka
Isokatu 99
90120 OULU

https://www.hukka.net/

Hukka Oy on vuonna 1976 perustettu liikunta-alan yritys, jolla on tänä päivänä Isokadulla sijaitsevan liikuntakeskus Hukan lisäksi Xpress-kuntosalit Isokadulla, Alppilassa ja Rotuaarilla. Yritys työllistää 50 henkilöä ja tarjoaa #hukkalaisille eli asiakkaille vauvasta vaariin kaupungin laajimmat liikkumismahdollisuudet aina ryhmäliikuntatunneista tapahtumiin, palloilusta kuntosaleihin sekä valmennuksista virtuaalitunteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.