Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

LIIKUNTAPALVELUT VUOKRAA ESPOO METRO AREENAN KAUKALON SEUROJEN KÄYTTÖÖN

Jaa

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vuokraa Metro Areenan kaukalon espoolaisten urheiluseurojen käyttöön. Lisäksi liikuntapalvelut järjestää Metro Areenalla yleisöluisteluita.

Espoossa on valtava jääpula ja Matinkylän Jääurheilukeskuksen valmistuminen on viivästynyt eikä valmistumisajankohta ole selvinnyt. Espoolaiset jääurheiluseurat ovat joutuneet hakemaan vakituisia jäävuoroja mm. Helsingistä, Karjaalta ja Lohjalta. Metro Areenan kaukalon vuokraaminen helpottaa espoolaisten seurojen tilannetta.

”Heikot jääajat synnyttävät jääurheiluseurojen keskinäisiä erimielisyyksiä. Jääpula on aiheuttanut myös tarpeetonta pendelöintiä koko Uudenmaan alueella eikä ratkaisu ole kestävän kehityksen mukaista. Myös jääurheiluseurojen menestys on alkanut heiketä ja se puolestaan ohjaa espoolaisia nuoria lähinnä helsinkiläisiin seuroihin.”, kertoo liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra.

Taitoluisteluseurojen näytökset ovat myös vaarassa siirtyä helsinkiläisiin jäähalleihin. Seurat tarvitsevat tapahtumien järjestämiseen aina kaupungin tukea eikä sellaista ole erikseen talousarvioon varattu. Metro Areena on taitoluistelun suosion kasvun myötä ainoa mahdollinen näytösten ja kilpailujen pitopaikka Espoossa. Näytökset vastaavat joukkueurheilun turnaustapahtumia. Ratkaisu edesauttaa myös muiden urheilu- ja yleisötapahtumien järjestämistä. Esimerkiksi tässä kuussa sovittiin naisten jääkiekon MM-kisojen järjestämisestä Espoossa 4-14.4.2019.

Lisätiedot:
Liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra, puh. 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme