Vaasan kaupunki - Vasa stad

Liikuntariehassa liikkuvat lapset ja aikuiset

Jaa

Eri harrastusmahdollisuuksia esittelevä liikuntarieha järjestetään lauantaina 1.9. Botniahallissa. Suosittu koko perheen liikuntatapahtuma täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta.

Maksuton ja kaikille avoin tapahtumapäivä on lauantaina 1.9. klo 10–15 Botniahallissa.

Liikuntarieha järjestetään jo kymmenettä kertaa.

–Tapahtuma on sekä lasten että aikuisten suosiossa, sillä kävijät pääsevät kokeilemaan eri urheilulajeja ja liikuntamuotoja Botniahalliin rakennetuilla liikunta-alueilla, kertoo tapahtuman koordinaattorina toimiva Jaakko Saarinen Vaasan kaupungilta.

Liikuntariehassa omaa toimintaansa on esittelemässä parikymmentä paikallista seuraa. Ohjelmassa on myös seurojen esityksiä.

Eri urheilulajien ja esitysten lisäksi lapsille on pomppulinnoja ja kasvomaalausta. Pienimpiä kävijöitä ilahduttavat hallissa kiertävät maskotit. Tapahtuman aikana palvelevat myös ravintola ja kahvio.

Tapahtumaan järjestetään maksuton bussikuljetus kaupungintalolta. Myös pysäköinti on maksutonta Botniahallilla.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Vasaan kaupungin liikuntapalvelut, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vaasan yhdistys sekä Vaasanseudun Areenat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Saarinen (Vaasan kaupungin liikuntapalvelut)
puh. 0400 983 993
jaakko.saarinen@vaasa.fi

Marjo Kuusisto (Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vaasan yhdistys)
puh. 045 609 0030
marjo.kuusisto85@gmail.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme