Like Kustannus Oy

Liken syksyn 2018 kirjakatalogi on julkistettu

Jaa

Like Kustannus julkaisee tänään loppuvuoden kirjakataloginsa. Kustannusohjelmassa painottuvat laadukkaiden kauno- ja tietokirjojen lisäksi sarjakuvat ja musiikkikirjat.

Mokoman laulajana tunnetun Marko Annalan toinen romaani, Paasto, kertoo uskosta, rehellisyydestä ja rakkauden kaipuusta.

Antti Tuomaisen Pikku Siperia on rikosromaani ja mustaakin mustempi komedia uskosta ja epäuskosta, inhimillisistä pyrkimyksistä ja ihmistä suuremmista kysymyksistä.

Kauko Röyhkän uran tähänastinen pääteos Maan Korvessa kulkevi -romaani on Finlandia-ehdokkaaksi nousseen Kaksi aurinkoa -romaanin sisarteos, joka kuvaa Lapin sotaa ja sijoiltaan raastettuja, rikki revittyjä ihmisiä, joiden yksinäisyys on sotaakin syvempää.

Lisäksi Like julkaisee syksyllä 2018 romaaneja mm. Asko Sahlbergiltä, Mikael Niemeltä ja Karl Ove Knausgårdilta.

Kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkuudella noteeratulta Tommi Liimatalta ilmestyy syksyllä kuudes sarjakuva-albumi. Roskislapsi on musta komedia lapsesta, jonka uskovainen äiti hylkää roskiskuiluun.

Seksuaalinen hyväksikäyttö nousee yhdeksi teemaksi tietokirjoissa

Marissa Jaakolan ja Ari Väntäsen teos Takaisin valoon on järkyttävä ja koskettava selviytymistarina ihmiskaappausten hämärästä maailmasta. Marissa Jaakola (s. 1981) on ulkomailla kaapattu suomalaisnainen, joka kertoo selviytymistarinansa toivottomien, väkivallan täyttämien kuukausien jäljiltä.

Ohjaaja ja näyttelijä Heidi Lindénin #metoo-vallankumous puolestaan on tositarina suomalaisesta vaientamisen kulttuurista, sen vastustamisesta ja sen ilmentymisestä elokuva-alalla.

Raskaampi rock esillä musiikkikirjoissa

Jouni Hynynen kertoo Muistikuvia-teoksessaan Kotiteollisuuden lyriikoiden henkilökohtaisesta merkityksestä ja siitä maailmasta, jossa tekstit ovat syntyneet.

Matti Riekin ja Timo Isoahon Trio Niskalaukaus -kirja esittelee suomenkielisen raskaan rockin pioneeriyhtyeen synnyn, nousun radiosoittolistoille, lopetuspäätöksen taustat sekä uuden tulemisen monipuolisin haastatteluin ja rikkaalla kuvamateriaalilla höystettynä.

Katso kaikki uutuuskirjat katalogista >>

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@like.fi

Haastattelu- ja vedospyynnöt sekä lisätiedot:

Tietokirjat: Adèle Couavoux, adele.couavoux@like.fi, p. 045-1425272

Kaunokirjat: Piia Väisänen, piia.vaisanen@like.fi, p. 050-5204699

 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Like Kustannus Oy
Like Kustannus Oy
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

09 1566 1http://www.like.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme