Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lillkyro inleder en tomtkampanj – egnahemshustomter för en euro per kvadratmeter till slutet av året

Dela

I Lillkyro inleds en tomtkampanj som ska sätta fart på försäljningen av planlagda, lediga egnahemshustomter. Kampanjen pågår till slutet av året och godkändes av Vasa stadsstyrelse i måndags.

Under kampanjen säljs egnahemshustomter i enlighet med detaljplanen för Lillkyro för 1 € per kvadratmeter. Dessutom säljs tio särskilt utvalda tomter till specialerbjudandet 500 € per tomt. Priset för dessa hänvisar samtidigt till Lillkyros historia, eftersom det har gjorts betydande forngravsfynd från 500-talet i området.

– Resultaten av den tidigare tomtkampanjen var goda, så vi vill utan vidare fortsätta den aktiva marknadsföringen. Det lönar sig att ta en närmare titt på tomterna i Lillkyro om du drömmer om ett hem i fridfull landsbygdsmiljö i närheten av staden, säger områdesservicechef Suvi Aho.

Temat för tomtkampanjen är Lillkyro av mystik och hantverkarkonst.  Lillkyro områdesservice skänker alla dem som under kampanjtiden har löst in en tomt i Lillkyro ett presentkort på 100 € till en valfri hantverkarverkstad i Lillkyro för produktinköp.

De tomter som kan reserveras finns på eTomt-tjänsten. Bekanta dig också med kampanjsidan Flytta till Lillkyro.

Ytterligare information

Upptäck Lillkyro

Kontakter

Områdesservicechef Suvi Aho, +358503268877, suvi.aho@vaasa.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tillgänglighetsmärket är ett tecken på att likabehandling beaktas och främjas – ansök om märket hos Rådet för personer med funktionsnedsättning17.5.2021 09:29:29 EEST | Tiedote

Rådet för personer med funktionsnedsättning i Vasa har sedan år 2015 utmanat olika affärer samt andra organisationer som fungerar i offentliga utrymmen att främja tillgänglighet och jämlikhet genom att bevilja dem tillgänglighetsmärken som tecken på beaktande och främjande av tillgänglighet. Tillgänglighetsmärket förnyades i fjol för att fira tillgänglighetsdagen. Ett märke i enlighet med den nya framtoningen kan man ansöka om hos Rådet för personer med funktionsnedsättning.

Esteettömyystunnus on merkki yhdenvertaisuuden huomioimisesta ja edistämisestä – hae tunnusta Vammaisneuvostolta17.5.2021 09:29:07 EEST | Tiedote

Vaasan Vammaisneuvosto on vuodesta 2015 lähtien haastanut erilaiset liikkeet ja julkisissa tiloissa toimivat organisaatiot edistämään esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta myöntämällä niille esteettömyystunnuksia merkiksi esteettömyyden huomioimisesta ja edistämisestä. Esteettömyystunnus uudistettiin viime vuonna esteettömyyspäivän kunniaksi. Uuden ilmeen mukaista tunnusta voi hakea Vammaisneuvostolta.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum