Lingoneer Oy

Lingoneer Oy voitti toistamiseen Espoon kaupungin mittavan kielenkäännöspalveluiden kilpailutuksen

Jaa

Espoon kaupunki on kilpailuttanut englannin, ruotsin ja eräiden maahanmuuttajakielten kielenkäännöspalvelut. Noin 1,6 miljoonan euron arvoinen sopimus on voimassa tammikuun 2021 loppuun saakka ja lukeutuu Suomessa alansa suurimpiin.

Vuonna 2007 perustettu suomalainen käännöstoimisto Lingoneer Oy on valittu kevään kilpailutuksessa jatkamaan Espoon kaupungin kielenkäännöspalveluiden toimittajana. Lingoneer oli myös Espoon kaupungin edellisen nelivuotisen sopimuskauden käännöstoimittaja.

Käännöstarpeisiin tulevat lukeutumaan muun muassa erinäiset hallinnolliset asiakirjat, palveluviestintä, kansainvälinen viestintä sekä markkinointi- ja matkailuviestintä englannin kielellä ja eri maahanmuuttajakielillä. Valintakriteereinä olivat erityisesti kääntäjien asiantuntijuus sekä kustannustehokkuus.

Lingoneerin toimitusjohtaja Reijo Hult odottaa yhteistyön jatkumista innokkain mielin. Yhtiöllä on yli kymmenen vuoden vankka kokemus julkisen sektorin käännöspalveluiden toimittamisesta ja se tarjoaa kaikkien maahanmuuttajakielien monipuoliset käännöspalvelut.

- Espoo on vireä, kasvava ja kehittyvä kaupunki. Mahtavaa edistää yhdessä sen helposti lähestyttävää, informatiivista ja selkeää viestintää. Vahvuuksiamme ovat laaja kielivalikoima, nopeat ja laadukkaat käännökset sekä joustava palvelukonsepti. Tällaisten yhteistyösopimusten solmiminen on todella palkitsevaa, Hult kommentoi.

Lingoneerin ja Espoon kaupungin kielenkäännöspalveluita koskevassa sopimuksessa on optio yhteistyön jatkumiselle tammikuuhun 2022 saakka. Julkisen sektorin lisäksi Lingoneerin asiakkaina on esimerkiksi teollisuus- ja energia-alan yrityksiä, kauppaketjuja sekä asianajo- ja mainostoimistoja.

Lisätietoja:
Reijo Hult, toimitusjohtaja, Lingoneer Oy, puh. +358 44 572 5734
Tuomas Paasovaara, vanhempi projektipäällikkö, Lingoneer Oy, puh. +358 45 7730 2071

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lingoneer.com

Lingoneer Oy on vuonna 2007 perustettu kansainväliseen viestintään ja käännöspalveluihin erikoistunut suomalainen käännöstoimisto. Toimimme yli 500 yhteistyökumppanin kanssa tarjoten käännös- ja tulkkipalveluita yli 100 kielellä. Asiakkaitamme ovat mm. erilaiset julkisen sektorin sekä teollisuus- ja energia-alan yritykset, kauppaketjut, asianajo- ja mainostoimistot sekä ulkomaiset käännöstoimistot. Lingoneer Oy:n vuoden 2017 liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa. Oy:n toimiva johto osti Grano Oy:ltä täyden omistuksen liiketoiminnoistaan 3.7.2015. www.lingoneer.com

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lingoneer Oy
Lingoneer Oy
Hatanpään valtatie 24, Dynamo Business Park
33100 Tampere

045 7730 2075, info(at)lingoneer.comhttp://www.lingoneer.fi

Kotimainen käännöstoimisto Lingoneer tarjoaa kattavat käännöspalvelut moniin tarpeisiin. Toimitamme kansainvälisen kääntäjäverkostomme kautta käännöksiä yli sadalle kielelle. Erikoisalojamme ovat muun muassa tekniikka ja teollisuus, kauppa ja rahoitus, viestintä ja markkinointi, juridiikka sekä energia-ala.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lingoneer Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme