Keski-Suomen ELY-keskus

Linja-autohenkilökunnan lakko voi vaikuttaa bussiliikenteeseen 1.3.2023 alkaen (Keski-Suomi)

Jaa
Auto- ja kuljetusalan ammattiliitto AKT:n lakko voi laajentua koskemaan myös bussiliikennettä 1.3.2023 alkaen. Mikäli neuvottelut eivät johda sopimukseen, lakko alkaa keskiviikkona 1.3.2023 kello 03.00 ja päättyy perjantaina 10.3.2023 kello 03.00.

Keski-Suomen ELY-keskuksen hankkimassa liikenteessä mahdollinen linja-autohenkilökunnan lakko vaikuttaa ainoastaan Jyväskylän liikenteen vuoroihin ajamiin vuoroihin. Lakolla saattaa olla myös vaikutuksia markkinaehtoiseen liikenteeseen.

Mikäli lakko toteutuu, ajantasaiset tiedot ajettavista vuoroista Keski-Suomen ELY-keskuksen alueella löydät osoitteesta matkahuolto.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Yli 75 miljoonaa euroa maaseudun kehittämiseen Keski-Suomessa - uusi rahoituskausi käynnistyy29.3.2023 14:47:16 EEST | Tiedote

Keski-Suomen osuus EU:n maaseuturahoituksesta Suomessa on yli 75 miljoonaa euroa uudella rahoituskaudella 2023–2027. Rahoitus on tarkoitettu keskisuomalaisten maaseudun, yritysten ja yhteisöjen kehittämisen ja kasvun tueksi. Rahoituksen haku avautuu kevätkesän 2023 aikana. Keskiviikkona 5.4. aamulla järjestetään info maatalouden investointituista ja iltapäivällä Ideat itämään -webinaarissa kerrotaan yritys- ja kehittämishankerahoituksen painopisteistä, tukimuodoista ja rahoitushausta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme