Vaasan kaupunki - Vasa stad

Linkit korjattu: Katuverkoston rakentaminen alkaa Laajametsän akkutehdasalueella

Jaa

Kuntatekniikka on aloittanut katuverkoston rakentamisen Laajametsässä GigaVaasa-akkutehdasalueella. Ensimmäisenä rakennetaan koko akkutehdasaluetta halkova Tuotantotie ja sen sivutie Kuriirintie.

Molemmat tiet rakennetaan Vaasan ja Mustasaaren kunnan yhteishankkeena. Tuotantotien odotetaan valmistuvan kesäkuun lopussa ja Kuriirintien joulukuun puoliväliin mennessä. Samalla alueelle rakennetaan tarvittavat sähkö- ja vesiliittymät sekä tietoliikenneyhteydet.

Katutyöt laajenevat syksyllä. Tuotantotien valmistuttua seuraavana kohteena on Ratavallinkadun ja Laajametsäntien rakentaminen asemakaavan mukaisesti. Samalla rakennetaan myös pienemmät Kaivinkoneenkatu, Puskutraktorinkatu ja Rekkakatu.

Lisätietoa

Yhteyshenkilöt

Projekti-insinööri Tiina Skön, +358401560766, tiina.skon@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

INBJUDAN: Hissunderstödet täcker hela 55% av kostnaderna för en efterinstallerad hiss – välkommen att bekanta dig med en ny hiss och höra mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden17.5.2022 14:19:17 EEST | Tiedote

I Vasa finns cirka 400 våningshus utan hiss. Tillgängligheten i bostadsbyggnader stöds med ARAs och Vasa stads understöd för installering av hissar efteråt och för tillgänglighetsrenoveringar. Vasa stads fastighetssektor ordnar ett infomöte, där man får bekanta sig med en ny efterinstallerad hiss och där det berättas mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden.

KUTSU: Hissiavustus kattaa jopa 55% jälkiasennushissin kustannuksista – tervetuloa tutustumaan uuteen hissiin ja kuulemaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista17.5.2022 14:17:27 EEST | Tiedote

Vaasassa on noin 400 hissitöntä kerrostaloa. Asuinrakennusten esteettömyyttä tuetaan ARAn ja Vaasan kaupungin avustuksilla jälkiasennushissien rakentamiseen ja esteettömyyskorjauksiin. Vaasan kaupungin kiinteistötoimi järjestää infotilaisuuden, jossa tutustutaan uuteen jälkiasennushissiin ja kerrotaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme