Linkosuo Oy

Linkosuo Oy 85 vuotta - Kasvua ja uusia innovaatioita luvassa myös jatkossa

Jaa

Linkosuo Oy täyttää 1.12.2021 85 vuotta. Vikkelä ja utelias 85-vuotias ei ole hidastamassa vauhtiaan – lähitulevaisuudessa on luvassa tuotantoinvestointeja, uusia tuotekategoriavalloituksia sekä kahvila- ja ravintolatoiminnan laajenemista. Tavoitteena on myös tuplata vienti seuraavan kolmen vuoden aikana.

”On oltava vikkelä luonnostaan ja toimittava omaperäisesti”

Näin totesi aikoinaan Linkosuon perustaja Aarne Linkosuo ja niin myös tänä päivänä, 85 vuotta myöhemmin, rohkeus kokeilla jotain täysin uutta on Linkosuolle yksi merkittävimmistä ydinarvoista.

Suomen johtaviin leipomokonserneihin lukeutuva Linkosuo tunnetaan leipomopuolella erityisesti ruis- ja kauratuotteiden ammattilaisena ja markkinajohtajana maustettujen kuivaleipien tuotannossa sekä tuotteista snacks- ja tuoreleipäkategorioissa. Yritys toimii kansainvälisesti, ja tuotteita löytyy kotimaan lisäksi useista muista Euroopan maista.

Vuodenvaihteessa on luvassa kasvua niin leipomon kuin kahviloidenkin toiminnassa:

- Leipomolla ollaan investoimassa uuteen automaattiseen pakkauslinjaan, joka mahdollistaa suuremman kapasiteetin läpimenon, sekä vähentää merkittävästi hävikkiä.

- Linkosuon Kahvila Oy avasi toukokuussa ensimmäisen kohteensa pääkaupunkiseudulle Espooseen Technopolis Innopoliin ja lisää on tulossa: Vuoden 2022 alkupuolella avautuu Helsinkiin uusi lounasravintola ja kesän alussa kahvila.

Molemmille yhtiöille on päivitetty tänä vuonna kasvustrategia, jossa on määritelty kasvutavoitteet vuodelle 2024 asti.

- Olemme investoineet eri digitoimintojen kehittämiseen usean vuoden aikana. Oikealla tiedolla, sekä sen analysoinnilla on ratkaiseva vaikutus liiketoimintamme kehittämiseksi. Lähiaikana tulemme kasvattamaan digipohjaisia jakelukanavaverkkoja ja etsimme tätä kautta uusia kasvualustoja, kertoo Linkosuon Leipomo Oy:n toimitusjohtaja Timo Jänne.

Linkosuo Oy työllistää tällä hetkellä noin 160 henkilöä ja tahtotilana on myös jatkossa olla luomassa Suomeen uusia työpaikkoja. 85-vuotiaan perheyhtiö Linkosuo Oy:n perusarvoihin kuuluvat henkilöstön ammattitaidon arvostaminen, vastuullisuus koko toiminnassa, sekä ylpeys kotimaisista, korkealuokkaisista tuotteista. Kasvu syntyy linkosuolaisella intohimolla ja osaamisella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Jänne
Toimitusjohtaja, Linkosuon Leipomo Oy
0500 624 766, timo.janne@linkosuo.fi

Kati Ehrola
Toimitusjohtaja, Linkosuon Kahvila Oy
040 176 7512, kati.ehrola@linkosuo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Linkosuo Oy
Mannakorventie 1
36240 Kangasala

https://linkosuo.fi

Linkosuo Oy omistaa Linkosuon Leipomo Oy:n ja Linkosuon Kahvila Oy:n.

Linkosuon Leipomo sekä Kahvila Oy:n tuotantokeittiö, konditoria ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Kangasalla. Linkosuon kahvilat, lounasravintolat, ja henkilöstöravintolat palvelevat pääosin Pirkanmaan alueella.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.